- hirdetés -

Az orosházi kórházban január elsején, 16 óra 40 perckor sírt fel az első baba, Tamás. 

A battonyai Sztán családban Tamáska érkezése nagy riadalmat okozott, eredetileg ugyanis február 27-én kellett volna a világra jönnie. Ám úgy tűnik, a kisfiú nagyon kíváncsi volt, és két hónappal korábban jött a világra. A 2100 grammal és 43 centiméterrel született kisfiút azonnal átszállították Gyulára. Édesanyja telefonon érdeklődik Tamáska hogyléte felől, az édesapa pedig ma látogatja meg Gyulán. Tamáska 10 éves nővére és 4 éves bátyja még nem igen értik, miért nem láthatják kisöccsüket – tudtuk meg az édesanyától a kórházban.

A szülés egyébként gyorsan lezajlott. Az édesanyának három óra körül otthon kezdődtek a fájásai, rögtön az orosházi kórházba jöttek, ahol szinte percek alatt megszületett Tamáska.
– Annyira gyorsan és hirtelen történt minden, hogy szinte fel sem fogtam az egészet. Két gyermekem mellé szerettünk volna egy harmadikat. Kislányom is koraszülött volt, mint ahogy most kisfiam is, de nem számítottunk rá, hogy két hónappal korábban érkezik. Bár aggódunk, de nagyon boldogok vagyunk, nekünk már jól kezdődik az év – mondta az édesanya, Sztán Zoltánné.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.