- hirdetés -

Oda van a család apraja a villogós-szirénás autókért? És a nagyja? Ha szeretnéd, hogy idén egy kicsit rendhagyó módon, rendőri kísérettel, vagy tűzoltó- illetve mentőautón érkezzen hozzátok a Mikulás, akkor jó cikket olvasol.

Az Orosházi Média Kft. ugyanis összefogott az orosházi tűzoltókkal, rendőrökkel és mentősökkel, és némi ötletelés és szervezés után igazán remek Mikulás-napi meglepetéssel állhatunk elő.

Itt vannak a részletek

Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésre és bízz a szerencsédben. Helyes válasz esetén részt veszel a sorsoláson, és ha szerencséd van, akkor a családodhoz vagy a tűzoltók, vagy a mentősök vagy a rendőrök viszik ki a Mikulást. Az ősz apó ajándékkal lepi meg a gyerekeket, és magával viszi az egész családot rendhagyó “szánján” egy körútra. Szóval igazán rendkívüli családi programot nyerhetsz, ha játszol velünk.

A kérdés a rénszarvasokhoz kapcsolódik. Rudolfot mindenki ismeri, de mi a helyzet a többiekkel?

Melyik nem a Mikulás rénszarvasa?

A – Üstökös

B – Vándor

C – Íjas

Játsszatok, és ha nyertek, a képen látható autókkal megy hozzátok a Mikulás

A válaszokat december 4-e vasárnap 12 óráig várjuk a jatek@oroscafe.hu e-mail címre. Az e-mailed tárgya legyen: Mikulás. Ne feledd megadni a neved, telefonszámodat és persze a helyes válasz betűjelét. A helyes megfejtők közül három nyertest sorsolunk. Az is sorsolással dől el, hogy a nyertesek közül kihez mennek a mentősök, kihez a tűzoltók és a rendőrök (választani nem lehet, de azt jelezheted e-mailedben, hogy melyik állna közel a szívedhez). Ha szerencsés vagy, először egy e-mailt kapsz tőlünk, hogy nyertél, aztán pedig hívunk, hogy elmondjuk a részleteket.

A Mikulás december 5-én, illetve 6-án érkezik. Fontos tudnod, hogy a városi tévé kamerája és az OrosCafé fotósa megörökíti a Mikulás érkezését és az utazást is (a játékra való jelentkezéssel elfogadod ezt a feltételt), így kérlek tényleg pucold ki a csizmád.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.