- hirdetés -

A női kézicsapat hatalmas hajrával hozta döntetlenre a meccset.

Kecskemét – Orosházi NKC 28 -28 (13 – 12)

NB I/B-s női bajnoki kézilabda mérkőzés, Kecskemét, 150 néző
Vezette: Márton, Szilágyi

Orosháza: Kothencz – CSAPÓ 7, KOVÁCS B. 7, Fazekas 2, Ravasz, ZSUZSA V. 9, Héjjas 2. Csere: AJTONYNÉ (kapus), Szabó R., Domokos 1, Körmendi, Kiss.
Edző: Ajtony Ákos

A Kecskemét legjobb dobói: Berta, Vadász, Márili 6-6.

Kiállítások: 12 perc ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/2 ill. 6/6

A Kecskemét elleni bajnoki első harmadát egyértelműen az orosházi lányok uralták. A jó védekezésnek köszönhetően több biztos támadást vezettek, elöl pedig magabiztosan értékesítették a támadásokat. Így alig 10 perc játék után 7-3 volt az előny ide. Ekkor aztán következett egy kiállításokkal tarkított időszak, aminek végén kettős hátrányba került csapatunk, ami megtörte a lendületet. Ezt kihasználva a hazaiak egyenlítettek és a félidő végére át is vették a vezetést.

A második játékrész elején kissé bealudt a csapat, így gyorsan meglépett a Kecskemét, ennek következtében már 5 góllal is vezettek a félidő közepére. De lányaink nem adták fel, a tőlük már néhányszor látott viharos hajrát nyitottak, szívós munkával gólról-gólra zárkóztak fel. Fél perccel a vége előtt sikerült egyenlíteni, és mivel a hazai csapatnak az utolsó támadásra már nem volt elég ideje, így döntetlen lett az összecsapás. Mentettünk egy pontot idegenben.

Ajtony Ákos: – Megint a mérkőzés végén játszottunk jól. Ha ezt egyszer a meccs közben is meg tudjuk csinálni, akkor idegenben is nyerni tudunk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.