- hirdetés -

Az orosházi Simon Bogi és párja, Angler Balázs bár nem jutottak be az X-Faktor legjobb 12-es körébe, azt tudják: itt nem szabad feladniuk!

Sokan gratulálnak ezekben a napokban az orosházi Simon Boginak és párjának, Angler Balázsnak, akik az X-Faktor legjobb 24-es körében versenyezhettek a hét végén. Ugyan nem jutottak az élő műsorba, de nem tört meg abbéli hitük, hogy nekik ezzel kell foglalkozniuk.

– Balázzsal beszélgettünk a döntés előtt, hogy mi lesz, ha esetleg nem sikerül – mesél Bogi. – Ő azt mondta, nagyon össze fog törni, én pedig azt, hogy a sors kezében vagyunk és úgyis mindennek úgy kell történnie, ahogy az meg van írva.

– Ám épp az ellenkezője történt, amikor kiderült, hogy nem jutottunk tovább – csap le a lehetőségre Balázs.

– Őszintén szólva elég sokáig nem láttam a kiutat – vallja be Bogi. – Talán még most sem teljesen tiszta a kép, de vannak terveink. Azt az egyet tudjuk,hogy itt nem szabad feladnunk! És most, hogy visszanéztük a felvételeket, hisszük hogy nekünk ezzel kell foglalkoznunk. Balázs ír egy számot kettőnknek, és ha Isten is úgy akarja, akkor készítünk egy klippet is hozzá, azután meg majd meglátjuk.

Nézzétek meg hogyan szerepelt Bogi és Balázs a Mentorok házában.

httpv://www.youtube.com/watch?v=2GWhQAx9eaA

Tudjuk, hogy már hónapokkal ezelőtt történtek ezek az események, meséljetek a mentorok házáról!

– Geszti Pétert szerettük volna legjobban mentorunknak, ami össze is jött – kezdi Balázs. – Mivel nagyon tetszettünk neki már a kezdetektől fogva, úgy gondoltuk, sok esélyünk van a továbbjutásra. Nagyon jó szakembernek tartjuk, aki már több sikeres csapattal is dolgozott, és akitől rengeteget tanulhattunk volna.

– Igazából az utolsó nap gondolkoztunk el azon, hogy mi van, ha mi nem jutunk tovább a két fiúcsapat miatt – folytatja az emlékezést Bogi. – Sajnos a három helyből csak egy maradt. Péternek pedig döntenie kellett. Reménykedtünk, hogy mi is helyet kapunk, hiszen bennünk nem csak az volt a különleges, hogy szerelmes pár vagyunk, hanem az is, hogy szólószámokat dolgoztunk fel duettként.

Mit jelentett nektek ez a verseny?

– Nagyon megtetszett nekünk az X-Faktor világa – vallja lelkesen Bogi. – Mindennél jobban szerettünk volna bejutni a 12-be. Sokan emlékeztetnek rá, hogy ez is szép feladat, nagy lehetőség, és ezt mi is tudjuk. Ősz óta ismét az Operettszínházban dolgozunk tovább,  arról még nem tudok nyilatkozni, hogy mekkora előnyt jelentett, vagy hogy mit hozott a műsor, de reménykedünk.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.