- hirdetés -

Elast, azaz rugalmas – gondolná a laikus. Valóban, rugalmas és biztonságos ügyvitelt jelent az Elastoffice logisztikai és informatikai rendszere a vállalatoknak, cégeknek, magánszemélyeknek.

Az új fejlesztést az ország több pontján bemutatták már, szeptember 19-én Orosházán tartottak ismertetőt az érdeklődőknek, elsősorban könyvelőknek.A világhálóra épülő szolgáltatási rendszer a felszaporodott hatalmas iratmennyiség problémájának megoldását jelentheti az alkalmazóknak, a bejövő és kimenő ügyviteli dokumentumok központi kezelését.

Az adatok külső szervereken tárolódnak, ugyanakkor a rendszer biztonságos, illetéktelenek nem férhetnek hozzá – állítják a szakemberek.A marosvásárhelyi fejlesztésű rendszerben a partnerek – munkatársak, könyvelő – nincsenek helyhez kötve, bármilyen felületről belépve ugyanazt látják, naprakész adatokkal dolgozhatnak. Lecsökken a levelezés fontossága, az adathordozók szerepe jelentősen csökken, hiszen minden munkafolyamatot őriz a rendszer.

Orosházán az Aktivátor3 Kft. könyvelőiroda alkalmazza a rendszert, Fehér Lajosné igazságügyi könyvszakértő, könyvvizsgáló az adóhatóság felé való naprakész információk jelentőségét emeli ki vele kapcsolatban.

Az Elastoffice szolgáltatásairól bővebben itt.

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.