- hirdetés -

Nagyon sok a kutya a menhelyen, az állatvédők nehéz helyzetben vannak. Aki teheti, fogadjon örökbe egy házőrzőt.

Kedd délután a Pacsirta utcai Pártok házában tartotta soros közgyűlését az Orosházi Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület. Több napirendet is tárgyaltak, és módosították az alapszabályt székhelyváltozás miatt.

Dömper is gazdira vár

A Szikhát menhelyet működtető állatvédőktől megtudtuk, több mint 150 kutyáról gondoskodnak jelenleg, minden erőfeszítésük ellenére kezd kritikussá válni a helyzet. Aki teheti, jelentkezzen, és fogadjon örökbe egy jó házőrzőt. Ivartalanítási akciót is szerveznek Orosházán, hogy minél kevesebb legyen az utcára kidobott kiskutya. Dömper is gazdira vár: a kis szálkás szőrű, tacskó kölyköt a monori tanyáknál találták kiéhezve.

A keddi közgyűlésén kiderült, hamarosan új honlapot indít az egyesület, és javában készülnek október 4-ére. Az Állatok Világnapja alkalmából ismét lesz nyílt nap a Dózsa György út végén található menhelyen.

Ha van pár perced, kattints az orosházi állatvédők honlapjára és nézz körül, sok kölyökkutyus is gazdira vár, vagy hívd a 06-70-619-2307-es számot az örökbefogadással kapcsolatban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.