- hirdetés -

„Életünk olyan, amilyenné gondolataink teszik.” – Marcus Aurelius mondata már évek óta mottója az IQ KÖNYVESBOLTnak, emellett a választás szabadságát tartja a legfontosabbnak az üzletvezető Jeszenszky Ákosné Fáber Marianna.

– Boltunk idén május közepén nyitott meg az orosházi vásárlóközönség számára. A helyi vásárlók eddigi visszajelzései alapján az IQ Könyvesbolt olyan igényeket elégít ki, amelyek hiányoztak eddig a városból. Közel tíz éve foglalkozunk könyvkereskedéssel Gyulán. Az orosháziaktól reményen felüli a fogadtatás, rendszeresen pozitív visszajelzéseket kapunk először betérő vásárlóinktól. Örülnek, hogy bővült a választék a városban. Úgy vélem, egy jó boltban – mint a festő palettáján a színek sora – szélesnek kell lennie a kínálatnak – a választást aztán a vevőre bízzuk.

– Mennyire befolyásolja vásárlóit? Kell-e nevelnie egy könyvesboltosnak?

– Nem döntök a vevők helyett, és nem befolyásolom a választásban. Az a dolgom, hogy megmutassam a keresett témához a kínálatot, de nem az én ízlésem számít. Ugyanakkor emberismerettel el lehet jutni odáig, hogy ha bejön valaki a boltba, tudjam, mi érdekelheti. Ha bizonytalan, tájékoztatom a lehetőségekről. Könyvutalványaink a választás lehetőségét kínálják a megajándékozottnak. Az árukészlet hetente kétszer frissül, így mondhatni naprakészen tudjuk kiszolgálni az olvasni vágyókat.

– Milyen tervei vannak Orosházán?

– Terveim szerint egy olyan hely lesz az IQ Könyvesbolt, ahová nem csak vásárolni érdemes betérni. Kellemes, barátságos hangulatban váltani néhány szót, megnézni az újdonságokat. A későbbiekben a közélet felé is nyitunk: dedikálásokat, író-olvasó találkozókat is szervezünk, és más módon is bekapcsolódunk a város kulturális életébe.

A legkisebbek a gyereksarokban lapozhatják az újdonságokat

– Játék és ajándék is szerepel a palettán.

– Könyvesboltunk játék kínálatának sajátossága, hogy kizárólag magas színvonalú, eredeti termékeket árusítunk. Büszkén mondhatjuk, hogy nálunk már kapható az idei év díjnyertes társasjátéka is – a korábbi évek felejthetetlen sikerei mellett. Csupa fejlesztő és izgalmas játék piciknek és nagyoknak, 99 éveseknek…

Zeneiskolás növendékek a kottafüzetek és szolfézs könyvek mellett megtalálják valamennyi hangszer zeneiskolai tankönyvét – népszerű világslágerek repertoárjait.

Üzletünkben fizethetnek készpénzzel és bankkártyával illetve a SODEXO és TICKET SERVICE AJÁNDÉK – ÉS BEISKOLÁZÁSI UTALVÁNYával!

PEDAGÓGUS vásárlóink folyamatosan kedvezménnyel vásárolhatnak üzletünkben!

IQ Könyvesbolt
5900 Orosháza, Kossuth utca 10–12.
Tel., fax: (68) 510-610, (30) 34-56-232,
e-mail: gyula.iq@gmail.com

Nyitva: hétfőtől péntekig 9.00-től 18.00-ig, szombaton 9.00-től 12.30-ig

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.