- hirdetés -

Egy 51 éves orosházi férfi egy késsel támadt családjára. Felesége, lánya és unokája azonban elmenekült.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat több emberen és tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Albert István elmondta, hogy július 24-én, vasárnap dél körül Orosházán egy 51 éves helyi férfi lakóhelyén egy késsel megpróbálta megölni a feleségét, a lányát és a gyermekkorú unokáját, de a sértettek elmenekültek, sérülésük nem keletkezett.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit elfogták. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított személyt őrizetbe vette és előterjesztést tesz az előzetes letartóztatásának indítványozására. Az eljárás szakértő bevonása mellett folytatódik.

Az utcán kergette a családot

Miután megjelent a hír, egyik olvasónk jelezte, hogy látta az esetet, ami a Szondi utcában történt. Arra lett figyelmes, hogy két gyerek szaladt az utcán, őket követte az asszony menekülve, akit a férfi az utca végéig kergetett. Elmondása szerint hallotta, amint a nagyobb gyerek a ház elől hívta a rendőrséget, hogy részeg az apjuk, aki először elütni próbálta az anyjukat, de nekihajtott a melléképület falának, amitől az ott bedőlt. Ahogy tolatott hátra akkor meg belehajtott a vasúti töltés melletti árokba. Ezután ment be a konyhakésért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.