- hirdetés -

A gyerekek számára igazi játékparadicsommá vált a határőr pálya szombaton.

A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének Békés Megyei Rendőr Tagszervezete és Békés Megyei Közoktatási Tagszervezete június 4-én gyereknapot rendezett a volt határőr pályán.

Olyan lehetőségek és programok közül választhattak a gyerekek, amiben nem mindennap van részük. Ilyen volt például a határőrség kamerával felszerelt különleges járműve, melyben szabadon „kémkedhettek” a gyerekek, de birtokba vehettek egy rendőrautót is. Volt trambulin és ugrálóvár, természetesen ingyen használhattak mindent a csemeték. Mindemellett számos program várta még a gyerekeket, így például fegyverbemutató, rendőrségi járműbemutató, arcfestés, hennafestés, csillámtetoválás, légpuskalövészet, kreatív kézműves sátor, lufivarázs- lufihajtogató bohóccal, játszóház, családi akadályverseny, extrém sportbemutató, gombfoci és a tűzoltóság kosaras autóját is kipróbálhatták a bátrabbak. Hack János közreműködésével a gyerekek megismerkedhettek a látássérült emberek mindennapjaival és Borssal, a vakvezető kutyával.

 

VV Laci a való világban is közvetlen maradt (klikk a képre) Fotók: Varju Mihály

Különleges vendége is volt a gyereknapnak a Való Világ dokija, VV Laci látogatott el a rendezvényre, aki közvetlenségével hamar belopta magát a gyerekek és felnőttek szívébe. Végig autogramot osztott, valamint a háziállat szépségverseny zsűrijében is segédkezett.

A Wesley János Általános Iskola és Középiskola gyermekcsoportja egy szívhez szóló darabot adott elő, Béres Enikő tanítványai pedig énekükkel kápráztatták el a közönséget. A nap végén a Folkográfia szórakoztatta a kicsiket és nagyokat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.