- hirdetés -

Gyerekek és felnőttek sokaságával telt meg szombat délelőtt a rákóczitelepi sportpálya. Gyereknapi rendezvényt tartott az Eötvös iskola.

Az Eötvös majálist 12 évvel ezelőtt indította útjára az iskola, a gyereknap alkalmából szerettek volna kedveskedni e rendezvénnyel a diákoknak. A rákóczitelepi sportpályát választották fő helyszínnek, hiszen ott sokkal nyitottabbá válhat a rendezvény, és szélesebb programválasztékkal készülhetnek, mint az iskola falain belül.

A szervezők arra törekedtek, hogy az alsósok és felsősök, valamint a kilátogató szülők is megtalálják a kedvükre való programokat. Ugrálóvár, bemutatók (íjász, modellező, karate stb.), játszóház, ügyességi versenyek, focibajnokság, extrém sportjátékok – csak néhány a számtalan lehetőségek közül.

Kocsikázni is lehetett a majálison (klikk a képre) Fotók: Rajki Judit

A szervező munka hónapokkal ezelőtt elkezdődött, az ingyenes rendezvényt a farsangi mulatság bevételéből és a József bálon befolyt összegből finanszírozták. Az Eötvös majális elérte célját, hiszen ez a nap valóban a gyerekekről szólt. Mindenhol önfeledten szórakozó diákokat és mosolygó gyermekarcokat láthattunk.

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.