- hirdetés -

Az Ügyviteli Szakképző Iskola diákjai és tanárai 65 kg kutyatápot adományoztak a Szikhát kutyamenhely lakóinak.A kutyaeledelt az iskola vitte el a menhelyre, a látogatással egybekötött adományozásról az alábbi beszámolót kaptunk az ügyviteliből:

Egyik barna, másik fekete, van kicsi, nagy, rövid szőrű, hosszú szőrű, de abban mind megegyeznek, hogy gazdára és szeretetre vágynak. Ők az orosházi Szikhát kutyamenhely lakói. Náluk tettek látogatást a múlt héten csütörtökön az Ügyviteli Szakképző Iskola diákjai, hogy aznap ne csak a nap sugarai, hanem a tanulók gyengéd kezeinek simogatása is melegítse őket. Dél felé járt már az idő, amikor hangos kutyaugatás zaja törte meg a puszta csendjét. Ám most kivételesen nem az ebéd, hanem egy gyerekcsapat közeledtét jelezték így gondozóiknak a gazdira váró négylábúak. A szelídebbek – jó házigazdához illően – az ajtóban sürögve-forogva fogadták az érkezőket, akik tudták, nem illik üres kézzel vendégségbe menni: az iskola 65 kg kutyatáppal kedveskedett a menhely lakóinak.

A dolgozók kíséretében, fürkésző pillantások kereszttüzében kezdetét vette a séta, s a telep megtelt feszült izgatottsággal. A gondozók csak meséltek, meséltek, de a hangok már nem jutottak el mindenki füléhez, mert az érzékeket lefoglalták a farkcsóválva, ugrálva közeledő, hempergő, nyalogató ebek garmadája. S mire véget ért a séta, mindenki talált magának egy-egy kedvencet, de sajnos örökbe most senki sem fogadta választottját. Majd legközelebb, merthogy lesz legközelebb, azt mindannyian éreztük. Köszönet és hála a menhely dolgozóinak és önkénteseinek az állatok gondozásáért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.