- hirdetés -

Az orosházi tűzoltóparancsnok az orosházi szórakozóhelyeken tartott ellenőrzés eredményéről számolt be a Kábítószerügyi Egyeztető Fórum legutóbbi ülésén.

Dávid Zoltántól, a KEF elnökétől megtudtuk, a tanácskozáson Süli Zsolt tűzoltó őrnagy, az orosházi tűzoltóparancsnokság vezetője arról számolt be, hogy Orosházán három szórakozóhelyen tartottak ellenőrzést. Az eredmény pozitív, hisz valamennyi biztonságosnak mondható és nem kellett egyéb intézkedéseket elrendelniük.

Beszámoltak el a Helyzet- Kép konferencián elhangzottakról is, valamint Irimiás Lászlóval az Orosházi Média Kft. ügyvezetőjével, a médiával való együttműködés lehetőségeiről értekeztek. Felmerült a KEF megjelenése a Facebookon, hisz a népszerű közösségi oldal segítségével, használatával könnyebb lehetne a drogprevenciós hírek, információk eljuttatása a fiatalokhoz.

A Vöröskereszt helyi szervezete jelezte belépési szándékát a KEF-be, ugyanakkor a helyi pártfogói felügyeletet is szeretnék köreikbe tudni, az átfogó és még hatékonyabb munka érdekében, erről is értekeztek az ülésen. A következő negyedév programjával kapcsolatban elhangzott, a tervek szerint a közeljövőben Budapestre utaznak, az ottani KEF meghívásának tesznek eleget. A találkozó célja tapasztalat és információcsere.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.