- hirdetés -

Vasárnap indul a Prézli, a városi televízió új főzőműsora.

Ötletét a Harruckern János Közoktatási Intézmény orosházi telephelyén tanuló szakács palánták szintvizsgája adta. A nagy nap előtt ugyanis a diákok a vizsgatételként szereplő ételeket gyakorlásképpen a Hotel Corvus Aqua étteremvezetőjével, az iskola szakoktatójával, Bara Tiborral közösen készítették el.

A Harruckern szakács növendékei főztek (Fotó: Rajki Judit)

A főzőcskére a városi televízió stábja is meghívást kapott. Összesen 10 menü szerepelt a képzeletbeli étlapon, melyből kiválasztottunk ötöt, a számunkra legjobban tetsző ételeket és arra vállalkoztunk, hogy bemutatjuk a nézőknek. Főzőműsorunk segítségével szinte lépésről lépésre megmutatjuk az ételek elkészítését, így a kezdők is bátran hozzákezdhetnek. A siker biztosan nem marad el!

Vigyázz, kész, indul a főzőcske április 3-án, délelőtt 10 órától a városi televízióban. Első adásunkban egy nem is oly könnyű ételsort választottunk: rántott camambert sajtot készítünk áfonyamártással, és töltött sertésdagadót rizibizivel.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.