- hirdetés -

A NOE-FON-t a Nagycsaládosok Országos Egyesülete hozta létre a hiteles, naprakész tájékoztatásért, nem csak nagycsaládosoknak.

Akár tetszik, akár nem, napjainkban életünket átszövik a jogszabályok, előírások és az elektronikus világ. Olyan új dolgokkal találkozunk, mint a krízisalap, az elektronikus-közszolgáltatások, de sokszor olyan hétköznapi dolgok sem teljesen világosak, mint a gyes szabályai vagy a tankönyvtámogatás. Ilyenkor jól jönne valami felvilágosítás, de ismerőseink sokszor ugyanúgy bajban vannak, mint mi, és nem biztos, hogy hiteles információjuk van az adott témáról.

Az ügyfélszolgálatokat pedig az ember általában nem mindig szívesen keresi fel vagy hívja fel, mert “emberi hanggal”, a kérdező sajátos helyzetére adott pontos információval sajnos nem sűrűn találkozhatunk.

A NOE-FON–t a Nagycsaládosok Országos Egyesülete hozta létre – nem csak nagycsaládosoknak – azzal a céllal, hogy hiteles, naprakész tájékoztatást tudjon adni a jogszabályokról, valamint az egyedi, összetett problémák megoldásában, illetve az ügyek intézésében útbaigazítást adjon. Ami a legfontosabb, mindezt érthetően és emberi hangon teszi.

A NOE-FON munkatársai minden hétköznap 8 órától 16 óráig várják a hívásokat.
Kék szám: 06-40/200-943 (helyi tarifával hívható)
NOE-flottás szám: 06-70/7716565

 

 

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.