- hirdetés -

Az EURO-UNIOR Fűtéstechnika Kft. harminc éve foglalkozik kazángyártással és forgalmazással.

Szalmabálás

Kezdetben gázkazánokat gyártottak, ma, az új trendnek megfelelően termékei az alternatív energiák felhasználására alkalmasak.

Vegyestüzelésű kazánjaik csúcsminőségűek, kiváló hatásfokúak, tartósak, biztonságosak, esztétikusak és EU szabvány szerinti kivitelben, és felszereltséggel, 20-30-40-50 kW teljesítményű változatokban készülnek.

A szalma és faelgázosító kazáncsalád tökéletes égést biztosít, és kiemelten alkalmas arra, hogy a magas gázszámlák miatt felé forduljanak a vásárlók. A kazánokban minden eltüzelhető, ami a falusi, kisvárosi környezetben fellelhető: fa, faapríték, szalma, egyéb biomassza.

Magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások figyelem!

Vegyestüzelésű

Érdemes beruházni, mivel jelentős megtakarítás érhető el azáltal, hogy benne minden eltüzelhető anyag felhasználható. A fejlesztés eredményeként nincs korom, szurok, füst egészségkárósító, környezetszennyező mértékben, és tökéletes hatásfokkal működik.

A kazánok teljesítménye 30-180 kW-ig terjed, így egyedi igényekre is tervezhető. Családi házaknak, intézményeknek, ipari és mezőgazdasági létesítményeknek ideális megoldás.

Az EURO-UNIOR Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt termékeire (épületgépészeti tervezést és kivitelezést) továbbá vállalja a fűtéskorszerűsítésre, energia átállásra pályázók részére a tanácsadást, és pályázatírást.

(X)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.