- hirdetés -

Az Orosháza FC NB II-es labdarúgó csapata szombaton Vecsésen kezdi meg a tavaszi menetelést.

A Pest megyei csapat háza táján nem volt minden zökkenőmentes a „holtidényben”. A felkészülést – a decemberben kinevezett- Genzwein Ferenc vezetőedzővel és Glázer Róbert másodedzővel kezdte el a csapat, de a klub vezetése február 14-én Détári Lajos klubigazgatót bízta meg a munka folytatására.

A keretben kevés változás történt. Bojtor László érkezett Kispestről, Czipper Zsolt Zsámbékra, Gorjánász Márió Pápára igazolt.
Détári Lajos a hajravecses.hu internetes hírportálnak elmondta, hogy megtalálta a kezdő tizenegyet. Kőhalmira sérülés miatt nem számíthat, de így is győzelemre játszik csapata.

Az Orosháza FC csapatában nagyobb mozgás volt a télen. Hat játékos távozott, helyettük hárman érkeztek. A csapat becsülettel elvégezte a munkát, bár a télies időjárás miatt füvön nem tudott edzeni a csapat.

Kvasznovszky József edző reménykedve várja a nyitányt.
– Egy megerősödött Vecsésre látogatunk, mindent megteszünk azért, hogy ponttal vagy pontokkal távozzunk. Ez a bravúr kategóriába tartozna, de semmi esetre sem feltartott kézzel utazunk idegenbe- nyilatkozta kérdésünkre a tréner.

A Videotont és Kispestet megjárt középpályás, Bartyik Norbert optimistán várja a mérkőzést:
– Pozitív nyitányt várok Vecsésen. Úgy gondolom, hogy az első tavaszi mérkőzésen a győzelem meghatározhatja a jó folytatást.

A keretben Petneházi Márk sérülés miatt nem játszhat, továbbá a szerbiai Randelovic is húzódással bajlódik. A mérkőzés 14.30-kor kezdődik, a játékvezető Szabó II. Zsolt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.