- hirdetés -

Bemutatjuk az irodavezetőket, akik között vannak régi és új hivatali szakemberek.

Mint megírtuk, a polgármesteri hivatal szervezeti átalakításon megy keresztül. Ennek elemeként a hivatalban működő szakmacsoportok öt irodavezető irányításával dolgoznak márciustól.

Szűts Gézáné 49 éves.

Szűts Gézáné

Óvónő, majd tanítói végzettsége után a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola gyógypedagógiai tanári szakán végzett. A Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán közoktatási vezetőnek tanult, majd a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán bölcsész-tanár végzettséget szerzett. Tavaly végzett az egészségfejlesztő-mentálhigiénikus szakon a Kodolányi János Főiskolán. Munkája során pályázatok írása és irányítása mellett, előadásokat tartott, valamint publikált is.
– 2008-tól az Orosházi Kistérség Többcélú Társulása Kistérségi Gyermekjóléti Központ gyógypedagógiai tanácsadója, majd intézményvezetője voltam. Március elsejétől az intézmény-felügyeleti, hivatal üzemeltetési irodát vezetem. Ez magába foglalja az oktatási, sport, kulturális és informatikai csoportot, valamint a gondnokságot.

Dr. Durayné dr. Nikolics Nikoletta 30 éves.

Dr. Durayné Dr. Nikolics Nikoletta

Orosházán él férjével, kislányával. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogi diplomát, majd Európa jogi szakjogi diplomát szerzett, 2007-ben közigazgatási szakvizsgát tett (általános közigazgatási ismeretek és önkormányzati közigazgatás) és középfokú oklevelet szerzett jelbeszédből. Közalapítványok titkáraként is tevékenykedett és kosárlabdázott.
– Szakmai gyakorlatomat a Kiskunfélegyházi Városi Bíróságon töltöttem, majd a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatal jogi előadója, később jogi-munkaügyi csoportjának vezetője voltam. Március elsejétől az orosházi polgármesteri hivatal jogi irodáját vezetem. Az irodához a jogi és önkormányzati csoport (aminek feladata többek közt a jogi véleményezés, tanácsadás, szerződéstervezetek előkészítése), illetve az iktatóirodai csoport (küldemények, iratok kezelése) tartozik.

Dr. Kovács Győző 41 éves orosházi lakos.

Dr. Kovács Győző

Az érettségit és a sorkatonai szolgálatot követően a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán szerzett művelődésszervező-történelem szakos diplomát, a József Attila Tudományegyetemen előbb történelem, majd jogi diplomát. Rendelkezik közigazgatási és jogi szakvizsgával is.
– Dolgoztam középiskolai tanárként, értékesítési vezetőként egy biztosító társaságnál, jegyzőként, majd 2003. évtől az orosházi polgármesteri hivatalban szabálysértési és birtokvédelmi ügyintézőként. 2005-ben kerültem az okmányiroda élére, idén március elsejétől pedig a hatósági irodavezetői pozíciót töltöm be. Irodavezetőként irányításom alá tartoznak az általános igazgatási, építéshatósági, népjóléti és szociális, gyámhivatali, és okmányirodai ügyek.

Hagymási László 41 éves környezetvédelmi tanácsadó, vezető tanácsos.

Hagymási László

A Szegedi Tudományegyetemen biológia tanárként, majd mezőgazdasági szakmérnökként végzett. Ezután a Kossuth Lajos Tudományegyetemen környezetvédelmi ökológus (településfejlesztési szakirány) diplomát szerzett. Dolgozott a bankszférában, majd a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban. 2007-től az orosházi önkormányzat városfejlesztési és városüzemeltetési osztálya munkatársa. A DAREH Önkormányzati Társulás munkaszervezetének vezetése mellet környezetvédelmi beruházások levezénylésével, KEOP pályázatok menedzselésével, pályázatokkal foglalkozik.
– Márciustól a városfejlesztési, beruházási irodát vezetem. Ennek keretében többek közt az önkormányzati intézményekkel (felújítási igényfelmérés, illetve annak szakmai megítélése, energiagazdálkodás, stb.) kapcsolatos feladatok elvégzése, az önkormányzati beruházások előkészítése, koordinálása, a városüzemeltetési, kommunális közműszolgáltatással kapcsolatos önkormányzati feladatok ellátásának szervezése, koordinálása lesz a feladatom.

Miszlai József 41 éves orosházi lakos.

Miszlai József

A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett közgazdászként, majd szakközgazdászként. Mérlegképes könyvelői végzettsége mellett rendelkezik közigazgatási szakvizsgával, európai pályázatíró és programmenedzser vizsgával, német projektmenedzser szakmai vizsgával.
– 1988 óta dolgozom az orosházi polgármesteri hivatalban, 2000-től mint pénzügyi osztályvezető-helyettes, 2007-től pedig mint pénzügyi osztályvezető. A közgazdasági iroda vezetésével bíztak meg.
Feladata, hogy a gazdálkodás egész területén figyelemmel kísérje a bevételek és kiadások alakulását, vezeti az osztályt, ami többek közt az önkormányzat költségvetési koncepciójának összeállításával foglalkozik. Továbbá normatíva igénylés, a központi támogatások elosztása, beszámolók készítése, a költségvetés végrehajtásával kapcsolatos pénzügyi, számviteli feladatok ellátása is ennek az irodának a feladata.

 

 

 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.