- hirdetés -

A télen hatan távoztak a gárdából, míg hárman érkeztek az NB II-es focicsapatba.

A Ness Hungary NB II Keleti csoportjában szereplő Orosháza FC csapata télen hat játékosával szerződést bontott. Blaskó Péter (Rákóczi Vasas), Tüskés István (Mórahalom), Retek Flórián (Makó FC), Pálinkó Máté (KITE Szeged), Pardi László (Kondoros) és Piti László(Szabadkígyós) került ki a keretből.

A szakvezetés gőzerővel dolgozott azon, hogy a hiányzók pótlásáról gondoskodjon. Az átigazolási időszak utolsó napjaiban realizálódtak az elképzelések. Három játékos található az „érkezett” oldalon.

Bartyik Norbert: A 28 esztendős jobb lábas középpályás pályára lépett többek között a Videoton, Siófok, Bp.Honvéd színeiben Legutóbb a IV. osztályú olasz AC Castellana csapatában futballozott. A játékos adatlapján 15 NB I – es mérkőzés szerepel.

Az új játékosok: Aleksandar Randelovic, Bartyik Norbert, Debreceni Péter (Fotó: Betkó Tamás)

Alexandar Randalovic: Az alapozást végig Orosházán végző szerb játékos az edzőmérkőzések alkalmával váratlan megoldásaival bizonyította, hogy hasznos láncszeme lehet a csapat támadójátékának. A 23 éves játékos legutóbbi együttese a III. ligás FK Sloga Petrovac csapata volt, de 14 évesen a patinás Partizan Beograd korosztályos csapatában is szerepelt.

Debreceni Péter: A 28 éves középpályás az orosházi Rákóczi Vasas megyei I. o. csapatából érkezett az Orosháza FC csapatához. A nagy munkabírású játékos hasznos tagja lehet a keretnek.

Az új játékosokkal a szurkolók személyesen február 23-án találkozhatnak. Ekkor az Orosháza FC felkészülési mérkőzést játszik a Rákóczi Vasas csapatával. A mérkőzés helye és kezdési időpontja: Mátrai stadion, 18 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.