- hirdetés -

A 82. percben egy szöglet utáni összecsapást követően paprikássá vált a hangulat, az OFC levonult a pályáról.

Hódmezővásárhely—Orosháza FC 1 – 1 (0 – 1) A 82. percben félbeszakadt.
Hódmezővásárhely, 50 néző. V.: Bán, Csuka.
Orosháza: Molnár T. (Bordás) — Szűcs D., Balogh M., Futaki, Szabó N. — Kerekes I. (Juhász N.), Mike (Lupsa), Kerepeczki, Ács — Buza (Bartyik), Randelovic
Vezetőedző: Kvasznovszky József

A műfüves pályán lejátszott mérkőzésen kiegyenlített küzdelem folyt. A 24. percben az előretörő Szabó Norberttel szemben szabálytalankodtak a hazaiak. A megítélt 11- esből Kerepeczki a kapu jobb sarkába gurította a labdát (0-1).
Az 52. percben Randelovic lépett ki a védők vonalából, de a kapusba vágta a labdát.

Az idő múlásával a játékvezetők döntéseikkel a hazai csapatot hozták kedvező helyzetbe, ennek következtében a 78. percben kapu előtti kavarodás végén mindenki megrökönyödésére büntetőt ítéltek a hazai csapat javára. A megítélt 11-est Varga higgadtan értékesítette (1-1).

A 82. percben egy szöglet utáni összecsapást követően a hazaiak szerb légiósa megütötte Futakit, paprikássá vált a hangulat. A játékvezető mindkét csapatot kiállítással fenyegette, ezt megelőzendő Kvasznovszky József lehívta csapatát a sérülések és az esetleges eltiltás miatt.

Kvasznovszky József:
– A hajrában a sérülések és az esetleges kiállítások végett lehívtam a játékosokat a pályáról, mivel nem láttam biztosítottnak a zavartalan befejezést.

Az Orosháza FC következő felkészülési mérkőzését február 16- án Gyulán játssza. A mérkőzés kezdési időpontja: 18 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.