- hirdetés -

Felkészüli meccset játszottak a focisták Szolnokon.

Szolnoki MÁV – Orosháza FC 4 – 1 ( 0 – 1 )

Felkészülési labdarúgó mérkőzés, Tiszaliget, műfüves pálya. 50 néző. Vezette: Bodac

Szolnok: Rézsó – Szecsei E., Urbán-Szabó, Balogh P., Rokszin – Antal, Mile, Koós, Tchami – Kézműves, Remili
Edző: Simon Antal

Orosháza: Molnár ( Bordás ) – Szűcs, Balogh M., Futaki, Szabó N. – Mike, Kerepeczki, Ács ( Juhász N.), Baranyai ( Bartyik )- Buza ( Lupsa ), Randelovic ( Szabó T. )
Edző: Kvasznovszky József

Simon Antal csapata e napon kettős mérkőzést játszott a műfüves pályán. A tréner ketté osztotta keretét és a csapat egyik fele 10 órakor csapatunkkal mérkőzött, a keret másik része 12 órakor a Pécsi MFC gárdájával meccselt.

Az első félidőben az OFC bátran és tetszetősen futballozott, melynek eredményeként a 35. percben Mike-Randelovic kényszerítő végén Mike remek mélységi passzát Kerepeczki pörgette a kapust megelőzve a hálóba (0–1).

Az első félidőben csapatunk egyébként két 11-est kért számon a játékvezetőn.

A második játékrészben hat helyen változott az OFC összeállítása. A 62. percben Antal 30 méteres szabadrúgása a jobb kapufát érintve vágódott az alsó sarokba (1–1)

A 65. percben egy bal oldali beadást Remili fejelte 4 méterről a hálóba (2–1)

A 86. percben szabadrúgásból ismét Antal volt eredményes. A rutinos játékos 26 méterről ezúttal a kapu bal alsó sarkába lőtte a labdát (3–1)

A 89. percben Bordás kapus kirúgása elakadt Thamiban, a csatár a felső kapufára emelt, a kipattanót Kézműves fejelte a hosszú sarokba (4–1)

Simon Antal:
– A mai napon egy agresszívan , jól futballozó Orosházával találtuk szembe magunkat. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülést.

Kvasznovszky József:
– Mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a Szolnoknak. Sajnos kapushibák vezettek a súlyos vereséghez.

Az Orosháza FC legközelebb február 9-én fogadja hazai környezetben a Szarvas csapatát. A villanyfényes mérkőzés 18 órakor kezdődik a salakos edzőpályán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.