- hirdetés -

A Rákóczi Vasas labdarúgó csapata a 4. helyen zárta az őszi szezont a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A vezetők értékeltek.
Csizmadia Imre sportköri elnök és Polyák László edző értékelte az őszi teljesítményt.
Mi volt a célkitűzés és mi valósult meg belőle?
Csizmadia Imre: – A szakosztályvezetés az 1-8. hely valamelyikét tűzte ki célul a csapat elé. Ezt csapatunk teljesítette és kimondottan örömteli, hogy 7-8 ifjúsági korú játékos is szóhoz jutott.

Vidákovics Máté (p) ifistaként is jól szerepelt a felnőttek között (Fotó: Kecskeméti Krisztina)
Polyák László: – Mindenképpen jó eredménynek tartom a táblázaton elfoglalt helyezésünket. Több ifjúsági játékost sikerült beépíteni a csapatba, így Lévai Balázs kapus, valamint Vidákovics Máté, Hrabovszki Zoltán , Ludányi Péter mezőnyjátékosok kulcsszerepet kaptak. Részben a tudásuk, részben a sok sérülés miatt szerepeltek egyszerre hárman-négyen a kezdő tizenegyben.
Kit lehet teljesítménye alapján kiemelni?
PL: – A fent említett fiatal játékosok mellett az idősebbek közül Dávid Zsolt, Lovas Tamás nyújtott kiemelkedő teljesítményt, de egyes mérkőzéseken a többiekre sem lehetett panasz, így dicsérhetem Boros Bálintot, Kánya Pétert, Lovas Attilát, Németh Gábort, Lövei Rolandot.
Várható-e változás a keretben?
PL: – Remélem nem, hiszen stabil csapatot nem szívesen bontunk meg. Viszont az OFC-ből szívesen látnánk Pardi Lászlót, az ő képessége és mentális tulajdonságai alapján erőssége lehetne csapatunknak. Baki Norbert és Elekes Károly sérülésükből felépülve szintén húzóemberek lehetnek.
Mikor kezdődik a felkészülés?
PL: – Január 6-án lesz az első edzésünk, majd a csapatot kettéosztva részt veszünk a Téli Kupa mérkőzéssorozatán. Ezután heti 4 edzéssel készülünk a tavaszi folytatásra, februártól edzőmérkőzésekkel fűszerezve. A nyitány március 6-án, Méhkeréken lesz.
Adottak-e a folytatáshoz a feltételek?
CSI: – Az utóbbi időben az önkormányzat jóvoltából új korlátok, védőhálók, cserepadok épültek. Az előzetes egyeztetések után a jövőben is élvezzük az önkormányzati támogatást, amit megköszönünk és eredményes játékkal kívánunk meghálálni.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.