- hirdetés -

Hónapok óta élőben közvetítjük a testületi üléseket és egy-egy kulturális eseményt is adtunk már élőben a városból. Most ismét nagy fába vágjuk a fejszénket és olyan dolgot próbálunk ki, mely – tudomásunk szerint – még nem volt az országban.
December 17-én, pénteken 18 órától dr. Dancsó József polgármester lesz a vendégünk, akivel Poór Csaba főszerkesztő egy teljes órán át beszélget a város és a kistérség dolgairól, történéseiről. Ez a beszélgetés azonban nem csak egyirányú lesz, hiszen ti, nézők és olvasók is feltehetitek kérdéseiteket a város első emberének.

Aki válaszol: dr. Dancsó József
Az online lakossági fórumot élőben közvetítjük az OrosCafé.hu-n és az Orosházi Városi Televízióban. Így nincs más dolgod, mint otthon hátradőlni a karosszékben és nézni a neten vagy a tévében az adást. És ha kérdezni szeretnél, mindezt kényelmesen megteheted – a fűtött szobából.
Az online lakossági fórumon öt témakört érintünk majd: Orosháza 2011-es költségvetési tervei; a jelenleg futó pályázatok, beruházások; munkahelyteremtés; Orosháza marketing stratégiája; oktatás, sport és kultúra helyzete.
Kizárólag ezekben a témakörökben várjuk majd az adás ideje alatt kérdéseiteket, észrevételeiteket. Előre felhívjuk azonban a figyelmet, hogy országos politikával nem foglalkozunk, csak orosházi témák lesznek terítéken.
Írhatsz emailt: info@oroscafe.hu de felteheted a kérdést az OrosCafé Facebook oldalán vagy a Twitteren is.
Telefonon a 06/68 411-196-os számra, SMS-ben pedig a 06/70 434-1141 számra várjuk a kérdéseket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.