- hirdetés -

A Gyopár Sportcentrumban tartotta évzáróját az utánpótlás egyesület. Az elnök szerint jó úton haladnak.
Az évzáró programon december 10-én Petneházi Györgyöt, az utánpótlás egyesület elnökét kértük arra, összegezze néhány mondatban 2010-es eredményeiket.
– Közepes eredményekkel zárja az egyesület a 2010-es évet, de vannak kiemelkedő sikerek is. Az U19-es korosztály például ősszel végig az első helyen tanyázott, a legutolsó fordulóban veszítették el első helyüket, de tavasszal ez még visszahozható. Eredményes az U15 is, és sok óvodás korcsoport is jól szerepelt. Azt mondhatom, meglátszik az elmúlt 2-3 év munkája – mondta.
Az egyesülethez 4 éves kortól mehetnek a gyerekek focizni.
– 110 gyerekkel indultunk, most 207-nél tartunk, tehát igen jó a létszámemelkedés. Kezdetben 8, ma már 11 edző dolgozik az egyesületnél. Lóczi István, pro-licenses edző a trénereink koordinátora, ő segíti a munkát az óvodásoktól egészen a 19 évesekig. Véleményem szerint egyre sikeresebb az egyesület, az összes korosztály. Ez megmutatkozott például legutóbb Debrecenben, ahol egy focitornán vettünk részt, de az Interligában és a NUSI programokban is jól szerepelnek a gyerekek. Az Eötvös iskolában hetente kétszer edzést tartunk a gyerekeknek, ott is sokan vannak. Úgy érzem, jól haladunk.
Petneházi György kiemelte, köszönik a szülők segítségét is, akik nap, mint nap elhozzák gyermekeiket az edzésekre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.