- hirdetés -

Kemény mérkőzésen nyert szombat délután megyei első osztályú labdarúgócsapatunk.
Rákóczi Vasas SE – Tótkomlósi TC 2 – 1 (0 – 0)
Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó-mérkőzés, Rákóczitelep, 200 néző.
V.: Susánszki

Rákóczi Vasas SE: Lévai – Debreczeni, Dávid, Vági, Boros, Papp L. (Bozsoki), Németh G. (Ludányi), Lovas A. (Vidákovics), Lovas T., Lövei.
Edző: Polyák László.

Tótkomlósi TC: Binges – Jámbor, Vass, Pataki (Somogyvári), Horváth M., Ibrányi, Lóczi P., Ondrejó, Krátky (Laczi), Mészáros, Kiss B. (Karasz).
Edző: Lóczi István

Gól: Lovas T. (57. perc), Lövei (60. perc), Ondrejó (70. perc)
Szombat délután hazai környezetben lépett pályára megyei első osztályú labdarúgócsapatunk, a Tótkomlós érkezett Rákóczitelepre. Az ellenfél – Polyák László hazai tréner szerint – a legmasszívabb védelemmel rendelkezik a megyei első osztályban, mindössze 8 gólt kaptak ebben a szezonban.
Az első húsz perc vendégfölényt hozott, több lehetőséget is kihagytak a komlósiak, mi pedig nem tudtuk feltörni a védelmüket. A félidő második felében aztán a hazaiak részéről is kimaradt két lehetőség, a szünetre gólnélküli döntetlennel mehettek a csapatok.
Az 57. percben megszerezte a vezetést a Rákóczi Vasas. Kánya indította Lovas Tamást, aki a kimozduló kapus mellett 15 méterről a hálóba lőtt (1-0).
Három perccel később újabb hazai találatnak örülhettünk. Kánya végezte el a baloldali szögletet, jól lőtte be rövidre, és Lövei Roland a jobb felső sarokba fejelte a labdát (2-0)
A folytatásban több helyzetet is kihagytunk, amivel eldönthettük volna a találkozót. A 70. percben aztán a vendégeknek sikerült a gólszerzés. Ondrejót ugratták ki, aki a hosszúba lőtte Lévai mellett (2-1).
A gól után a Tótkomlós sorra alakították ki helyzeteit, izgalmassá téve a mérkőzést, de végül sikerült megtartani az előnyt. A Rákóczi Vasas küzdelmes mérkőzésen szerezte meg a három pontot.
Polyák László: – Kemény mérkőzés volt. Az első félidőben nem tudtuk őket feltörni, a második játékrész elején nagyon kellett a gól, onnantól több helyzetünk is volt. Úgy tűt, a második gólunk eldönti a meccset, viszont a kapott góllal végig izgalmassá tettük a találkozót. De így, hogy nyertünk, szerintem a szurkolók is jól szórakoztak.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.