- hirdetés -

Az Orosháza KSC serdülő kézilabdásai megerősítették helyüket az élmezőnyben.

Orosháza KSC – Csorvási SK 42-18 (22-8)
Góllövők: Telek, Kránitz G. 8-8, Szöllősi S., Ulmann 6-6, Kónya 5, Szöllősi D. 3, Ravasz, Zvolenszky 2-2, Bene, Mészáros 1-1.
A serdülő bajnokságban eddig nyeretlen Csorvás ellen magabiztos, 24 gólos győzelmet arattak az orosházi lányok. Tisztelet a csapatnak, hogy az első perctől az utolsóig hajtottak, s – bár játékukon kiütközött az őszi szünet miatti edzéshiány – könnyedén győztek a nem túl „acélos” ellenféllel szemben. Ezek a mérkőzések a legnehezebbek, de a lányok ezt is megoldották. Szép átlövésgólok, betörések, pontos indulások és indítások fűszerezték az amúgy korán egyoldalúvá vált mérkőzést. Az 1997-es csapat tagjai is mind jobban beépülnek az együttesbe, Bene Viktória és Mészáros Ágnes első góljaikat szerezték a serdülők között.
Papp Mihály edző:
– Három könnyebb ellenfélen vagyunk túl, jövő héten Kecskeméten nehezebb, a továbbjutás szempontjából fontos mérkőzés következik.

A találkozó után tartotta közgyűlését az Orosháza KSC. A tagság a lemondott elnökség és felügyelő bizottság tagjainak helyére új tisztségviselőket választott. Az egyesület elnöki teendőit a jövőben Süle Katalin látja el, az elnökség tagjai Fejes Tünde, Mészáros József, Mike Gábor és Zvara Mihály lettek. Az új vezetés munkáját öttagú szakmai stáb segíti.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.