- hirdetés -

Hazai pályán a szegediek ellen arattak magabiztos sikert az orosházi lányok.
Orosházi Stílus SZK – Kézilabda Szeged SE 34 – 14 (22 – 2)
Országos Nyílt Serdülő Bajnokság V. forduló
Orosháza, Táncsics-csarnok, 70 néző
Vezette: Hirt, Kovács

Orosházi Stílus: Komáromi (kapus), Tóth (8), Farkas (6), Czető (4), Szokolay (4), Magó (2), Hegyi (1), Csere: Bella (kapus), Kecskeméti (4), Horváth (2), Molnár (1), Czombos (1), Kránitz (1)
Edző: Varsandán József

Kézilabda Szeged SE legeredményesebb játékosa: Giricz Laura (5)
Hétméteresek: 4/3 ill. 7/4
Kiállítás: 6 perc, ill. 4 perc

Az orosházi lányok már az első támadástól kezdve érvényesítették akaratukat a pályán, és már az első percben 2 gólt dobtak az ellenfelüknek. A kőkemény védekezést a szegedi lányok nem bírták feltörni, távoli lövéseik pedig gyakran már a sáncban elakadtak. Labdaszerzésből a lerohanás is jól működött, és a felállt fal elleni játék is változatos és könnyed volt hazai részről. A remekül védő kapus csak a 19. percben engedélyezte az első gólt a szegedieknek, melyet a félidő végéig még egy követett.
A már megszokott módon a második félidőre az orosházi edző szinte teljesen lecserélte a csapatot. Most ez nem ment zökkenőmentesen, és mire kicsit belerázódtak a játékba, három gólt is kaptak a lányok. Az első 10 perc után aztán helyreállt a rend, mind a fejekben, mind az eredményjelző táblán (27 – 7). A szegedi csapat végig küzdött a meccsen, de a hazaiak szépen tartották a 20 gólos különbséget.
A meccsen jól játszottak: Komáromi, Tóth, Czető, Farkas, Szokolay, Magó.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.