- hirdetés -

Az erősebb, rutinosabb, idősebb szarvasiak jobbak voltak.
Orosházi Stílus SzK – Szarvasi NKK 18 – 28 (12 – 10)
Megyei első osztályú női kézilabda mérkőzés, Orosháza.
Vezette: Petrovszki – Petrovszki

Orosháza Stílus II.: Fodor E. (kapus), Tóth B. 6, Dancsó D. 3, Czető K. 2, Hegyi V. 2, Gregus Fanni 1, Szokolay J. 1, Farkas K. 1, Kátai E. 1, Kecskeméti Sz. 1, Komáromi N. (kapus), Magó Anna, Czombos Alíz
Edző: Varsandán József
Kiállítások: 10 perc, ill. 4 perc. Hétméteresek: 6/4 ill. 6/6
Szarvas legeredményesebb játékosai: Zelei B. 13, Hajdú A. 5, Molnár K. 5
A megyei felnőtt bajnokság soron következő fordulójában az Orosházi Stílus serdülő lányai a Szarvasi NKK csapatát látták vendégül.
A meccs elején szoros küzdelem zajlott a pályán szoros eredmény mellett, dacára annak, hogy a szarvasi, felnőtt korú játékosok jelentős erő-, súly- magassági- és rutinfölényben voltak. A félidő végére még előnyt is tudott szerezni a fiatal házigazda csapat. Jól használták ki mozgékonyságukat az orosházi lányok és a befejezések is sikerültek, így kétgólos előnnyel mehettek pihenni.
A szünetet a vendégek edzője használta ki jobban. Rendbe tette a védekezést és ez elegendőnek bizonyult a későbbi győzelemhez. Az orosházi lányoknál a pihenő után támadásban megállt a tudomány. Nem sikerült átlőni a magas védőfalat, a betöréseinket rendre megállították, a szélről érkező lövéseket pedig a rutinos vendég kapus hárította magabiztosan. Az első hazai gólra a második félidő 13. percéig kellett várni. Ezalatt persze ledolgozta félidei hátrányát a szarvasi csapat, sőt ötgólos előnyre tettek szert. Negyedórával a lefújás előtt már jelentősen érvényre jutott a vendégek erőfölénye. A mieink kezdtek fáradni, aztán fejben is egy kicsit feladták. Az 54. percben a szarvasi szurkolók tízet számoltak csapatunkra. Még egyszer vissza tudtunk jönni mínusz nyolcra, de a végére újra megvolt a tizes.
Mikus István: – Egy félidőn keresztül remekül helyt álltak a lányok. Ez jelentős, hisz az ellenfélnél több NB I/B-t megjárt, rutinos játékos játszik. A második félidőre elfáradtunk és az erősebb szarvasiak ezt kihasználták.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.