- hirdetés -

Két gólt rúgtunk, és emberhátrányban is tartottuk az eredményt.
Mezőberény—Rákóczi Vasas 0—2 (0—1)
Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, Mezőberény, 60 néző.
V.: Petrusán (Szelezsán, Kundla)

Mezőberény: Barabás — Benyovszki, Udvari, Kiss-Szabó (Wagner), Gilik, Lakatos L., Fejes, Zsíros, Nagy M. (Buczkó), Stibán (Bokor), Tóth J.
Szakmai vezető: Krcsmarik Tibor

Rákóczi Vasas: Lévai — Papp L., Dávid, Vági, Boros, Gulyás (Marton), Ludányi, Kánya (Vidákovics), Lovas A., Lovas T., Lövei (Hrabovszki).
Edző: Polyák László

A sérülések és egyéb elfoglaltságok miatt ismét tartalékosan felálló Rákóczi gyorsan megszerezte a vezetést. A 21. percben Lovas T.- Lövei összjáték végén a visszagurított labdát Lovas Attila 13 méterről bombázta a kapuba (0-1)
A 44. percben Kánya szabályos gólját vette el a játékvezető.
A második játékrészben tovább növelte előnyét csapatunk. Az 52. percben Gulyás szöglete után Vági elé kerül a labda, aki egy csel után az alapvonalról okosan keresztbe lőtte a labdát és Lovas T. két lépésről a hálóba passzolt (0-2)
Az 58. percben Lovas A. a kiállítás sorsára jutott. Ennek ellenére Vidákovics és Hrabovszki beállása után további helyzeteket alakítottunk ki, de azok kimaradtak. A 80. percben a hazaiak is megfogyatkoztak. Fejest állította ki a játékvezető utánrúgásért.
A Rákóczi Vasas győzelme egy percig sem forgott veszélyben
Krcsmarik Tibor: – Az kevés, ha csak néhányan akarják. Sorozatos fegyelmezetlenségek miatt tartunk ott, ahol tartunk.
Polyák László: – A mérkőzés nagy részében jól játszott a csapat, sok helyzetet alakítottunk ki, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna.

A Rákóczi Vasas a következő fordulóban ismét idegenben lép pályára, ezúttal a csapat október 30-án, Szeghalmon.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.