- hirdetés -

A női kézisek nem bírtak a szegediekkel és kiestek a Magyar Kupából.
Orosházi Stílus Szk – Szeged KKSE 28 – 36 (14-20)
Magyar Kupa női kézilabda mérkőzés, Orosháza, Eötvös csarnok, 150 néző.
Nem kísérték a kupameccs felkészülését pozitív előjelek, hisz az orosházi lányok közül többen is betegen voltak kénytelenek pályára lépni a szegediek ellen. A második fordulóban játszott mérkőzésen elsősorban védekezésben nem sikerült felvenni a versenyt a vendég támadókkal szemben.
Az egri bajnokin már összeállni látszó védelem a kupameccsen nem úgy működött, ahogy azt Tatai mester és az orosházi közönség várta. Főként ennek köszönhető, hogy a vendégek már a szünetre jelentős előnyt dolgoztak össze maguknak (14-20).
A második játékrészben hasonlóan folytatódott a küzdelem. A szegediek lőtték a gólokat, amire a hazai támadóknak nem mindig volt válasza. Volt, hogy már tíz is volt közte. Kránitz Andi és Kovács Brigi próbálta a csapatot a hátára venni, de kettejük, ill. Domokos Kingával kiegészülve hármójuk igyekezete csak szépítésre volt elegendő. A vége előtt néhány perccel feljöttünk hatra, de többre már nem futotta az erőből. A végére kialakult nyolcgólos szegedi siker megérdemeltnek mondható.
Tatai Tamás: – Az első félidőben puhányok voltunk védekezésben. Elsősorban az itt elkövetett hibák miatt tudott ellépni az ellenfél, a második játékrészben pedig futottunk az eredmény után.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.