- hirdetés -

A leány kézilabdáé lesz a főszerep Orosháza város sportcsarnokaiban szeptember 26-án.

Az Eötvös Tagintézmény és az ott zajló színvonalas sportiskolai képzés közelgő 25. születésnapja alkalmából utánpótlás kézilabda tornát szervez az Orosháza KSC. Az évfordulóra való megemlékezés mellett a viadal célja a sportág népszerűsítése, a résztvevők számára színvonalas mérkőzések biztosítása, felkészülési lehetőség az Országos Kézilabda Utánpótlás Bajnokság küzdelmeire, valamint a sportkapcsolatok, sportbarátságok ápolása. A három korosztályban meghirdetett viadalon csoportonként négy-négy együttes vesz rész.
Az 1996-os mezőnyben túlzás nélkül állítható, hogy az ország legjobb korosztályos csapatai látogatnak Orosházára. A házigazda OKSC, valamint a Békéscsabai ENK SE csapatai mellett az idei országos bajnok Győri Audi-ETO KC, valamint a harmadik helyezett Debreceni SC-SI is tiszteletét teszi a tornán.
Az 1997-es és 1999-es születésű orosházi lányok a Debrecen mellett két szegedi gárdát, a KSZSE Szeged és a Szeged KKSE csapatait fogadják. Ez a két korcsoport is erősnek ígérkezik, hiszen több országos döntőt megjárt együttes is található mindkét mezőnyben.
A tornát két helyszínen rendezik: a ’96-osok vasárnap reggel 9 órakor a Táncsics-csarnokban, míg a ’97-esek és a ’99-esek 8 órakor az Eötvös téri csarnokban kezdik meg a küzdelmeket.

A torna részletes programja az Orosháza KSC honlapján elérhető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.