- hirdetés -

Ők csak egy dolgot szeretnének: egy szerető gazdit. Orosházán jelenleg is több mint száz olyan kutya van, akik kénytelenek a menhelyen élni.
Többségük felelőtlen gazdájuk miatt várják jobb sorsukat. Néhányukat ismét megmutatjuk, hátha szerencséjük lesz. Ha örökbefogadásra nincs lehetőségetek, a menhelyen is segíthettek, az állatvédő egyesület várja az önkénteseket. Most viszont jöjjön Csipszi, Alex, Panna, Feró és a testvérpár Zizi és Zorro bemutatkozása.

Csipszi, az engedelmes

Csipszi fiatal, kistermetű, tacskó jellegű szuka kutya. Nagyon szófogadó és engedelmes, könnyen kezelhető eb. Szelíd, de eleven és jó házőrző, egy családi házban igazán jól érezné magát. Minden figyelmét az új gazdinak szentelné, feltétel nélkül lesné minden gondolatát.

Csipszi lesi a gazdi kívánságait

Alex, a macskabarát

Alex négy és fél éves, fajtatiszta rottweiler kan kutya. Barátságos, jól tanítható, nem agresszív kutya. A macskákat nem bántja, de a baromfikat nem tűri meg a közelében. Egy igazi családi kedvenc lehetne annak, aki őt választja, kertes házban érezné jól otthon magát.

Alex nagy udvarra vágyik

Panna, a kissé félős

Panna kistermetű, szálkás szőrű szuka kutya. Kissé félénk típus, de jó szóval, kedvességgel hamar megbarátkozna a gazdival. Lakásban és kertes házban is jól érezné magát, akár gyerekek mellé is ajánljuk.

Panna a gyerekek jó pajtása

Feró, az eleven

Feró kistermetű, fiatal, tacskó jellegű kan kutya, az Eötvös téren szaladgált, amikor befogták. Könnyen barátkozik, eleven, mozgékony eb. Az izgő-mozgó Ferót egy dinamikus, fáradhatatlan gazdának ajánljuk, aki szereti aktívan eltölteni szabadidejét. Feró izgatottan várja a leendő gazda jelentkezését.

Feró az örökmozgó

Zizi és Zorro, a tesók

Néhány héttel ezelőtt szabadult meg gazdájuk egy alomnyi kölyökkutyától, akiknek kétséges volt az életben maradásuk, mivel még anyjuk táplálására szorultak volna. Ideiglenes befogadójuk gondoskodásának köszönhetően mára szép, egészséges kutyákká cseperedtek és testvérek közül mára már csak Zizinek és Zorrónak nem akadt gazdája. A középtermetű kiskutyák játékosak, elevenek és még bármire megtaníthatók.

Zizi és Zorro a két kölyök

Ha valamelyik kutyust szeretnéd magad mellett tudni, esetleg másikat szeretnél örökbe fogadni, nézz szét a Szikhát Kutyamenhely honlapján. Telefonszám: 06-70-619-2307.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.