- hirdetés -

A Rákóczi magabiztos játékkal, végig uralva a mérkőzést megérdemelten hozta el a 3 pontot Sarkadról.
Sarkad—Rákóczi Vasas 1—3 (0—1)
Sarkad, 200 néző. Vezette: Barta.
Sarkad: Szőke — Hajdú P., Bende, Bali (Perlaki), Mácsok, Marczis, Petruzsán G. (Sós), Cseke F., Kondoros, Kiss R. (Vass), Kocsis
Edző: Balogh Csaba.

Rákóczi Vasas: Lévai — Papp L. (Mátyus R.), Németh G., Dávid Zs., Boros B., Bozóki, Ladányi, Lovas, Kánya P. (Anda), Elekes, Vidákovics (Hrabovszki)
Edző: Polyák László.

23. perc: Boros kitűnő indítása után Lovas T. 25 méterről -a kifutó kapus felett- emelte a hálóba a labdát (0-1)
55. perc: Elekes a balösszekötő helyén remek labdával indította Vidákovicsot. A fiatal csatár lefutotta védőjét és ballal, éles szögből 10 méterről a kapus mellett a hosszú sarokba lőtt (0-2)
67. perc:Lovas T. jobb oldali beadását ismét Vidákovics vágta a hálóba (0-3)
87. perc: Kondoros 11-es góljával szépített a Sarkad (1-3)
Balogh Csaba: – Sajnos, az első félidőben kimaradtak a lehetőségek, utána fegyelmezetlenségek miatt nagy hátrányba kerültünk, és már csak a szépítésre futotta az erőnkből.
Polyák László: – A három gólos előnyünkig fegyelmezetten és jól játszott a csapat, ezután több gólszerzési lehetőséget is elhibáztunk. Sajnálom a begyűjtött sárga lapokat.
Két döntetlennel a tarsolyában utazott a Rákóczi Vasas a sárréti mérkőzésre. A mérkőzés előtti napokban az OrosCafé.hu kérdésére Polyák László edző elmondta, hogy gólerős csatáruk, Lövei Roland ezen a mérkőzésen nem áll a csapat rendelkezésére. A tréner egy csöppet sem látszott gondterheltnek emiatt. „Majd beállítom Vidákovicsot és gólokat fog lőni.”-nyugtatta meg a kétkedőket Polyák László edző.
A mester valamit nagyon megérzett, ugyanis a 18 esztendős Vidákovics Máté két góljával alaposan kivette a részét a győzelemből. A Rákóczi magabiztos játékkal, végig uralva a mérkőzést megérdemelten hozta el a 3 pontot Sarkadról. Minden játékos dicséretet érdemel harcosságáért és eredményes játékáért.

A csapat 3 forduló után az 5. helyen áll a bajnokságban. A Rákóczi Vasas szeptember 4-én a Békés együttesét fogadja Rákóczitelepen. Kezdési idő: 15.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.