- hirdetés -

Öt csapat vett részt a hétvégi felkészülési kézilabda-tornán Csurgón. A III. R-csoport Kupán a negyedik helyet szerezte meg az OFKSE.
Rangos felkészülési tornán szerepelt a hétvégén az Orosházi FKSE felnőtt csapata. A kétnapos viadalon magyar és horvát, legmagasabb osztályban szereplő férfi kézilabdacsapatok vettek részt.
Az OFKSE első mérkőzését a Balatonfüred gárdájával vívta, és alulmaradt a Balaton-partiakkal szemben. Kis pihenő után a Dunaferr együttesével játszott csapatunk, és szoros küzdelemben háromgólos vereséget szenvedett.
A küzdelmek másnap folytatódtak. A pihenés jól is jött a Füzesi-legénységnek, hiszen hétórás buszozás után vívták meccseiket.
Másnap már egy motivált OFKSE lépett pályára, és az RK Bjerlovár gárdáját három góllal múlták felül. Másfél órával később a hazai Csurgó KK ellen kellett bizonyítaniuk az orosházi fiúknak. A meccs 51. percében még döntetlen állást mutatott az eredményjelző, de végül a találkozót a házigazdák nyerték, bebiztosítva ezzel a tornagyőzelmet is.
A klubtól megtudtuk, hogy a hétvégi, csurgói torna összességében remek megmérettetés volt, jól szolgálta a felkészülést.
A III. R-csoport Kupát a Csurgó KK nyerte, második a Balatonfüred, harmadik a Dunaferr lett. Az OFKSE a negyedik helyet szerezte meg a Bjelovár előtt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.