- hirdetés -

Utaztál már a Comenius programmal? Megosztanád az élményeidet másokkal is? Érdekelnek a helyi iskolák most futó pályázatai? Akkor látogass el a www.comeni.us oldalra!
A Vörösmarty Mihály Tagintézmény egyre több nemzetközi pályázattal – ilyen például az ACES vagy a Comenius – büszkélkedhet. Ezeket a sikereket követően az iskolában bizonyos fejlesztések is szükségessé váltak. Ilyen például az az újítás, hogy mára már az iskola önálló, online formában is elérhető módon tájékoztatja az érdeklődőket a lezárult és jelenleg futó projektjeiről, az azokban elvégzett tevékenységekről, az utazásokról és a jövő feladatairól.
Egy évvel ezelőtt fogalmazódott meg az igény egy minden információt magába foglaló honlap létrehozására. Ezt most útjára is bocsáthatták. Ez lett a www.comeni.us oldal. A webhely nemcsak a Vörösmarty iskola anyagait tartalmazza, hanem linkek segítségével elérhetők városunk minden oktatási intézményének hasonló nemzetközi pályázatai is.

Közös élmények egy helyen

A tárhelyet és domain nevet az intézmény pályázati forrásból fedezte, a honlap-fejlesztést pedig a tagintézmény tanári karának tagjai díjazás nélkül végezték. A jelenleg kétnyelvű honlap további, német nyelvű elérhetőségén most dolgoznak az iskola nevelői.
Ezek után az intézmény kér minden volt és jelenlegi vörösmartyst, hogy ha van bármilyen emléke a Comenius pályázatokkal, a külföldi utazásokkal kapcsolatban, akkor látogassák meg ezt az oldalt és nosztalgiázzanak! Ez természetesen nemcsak rájuk, hanem mindenkire vonatkozik, aki érdeklődik a téma iránt, és szeretné megtekinteni a leírásokkal, prezentációkkal, képekkel, videókkal és interaktív Google Map térképekkel tarkított tárhelyet.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.