- hirdetés -

Elaltatják, mert már nem kell a gazdájának. Cézár szép, nyugodt kutya, remek házőrző és még nem kellene elpusztulnia. Két napja van, hogy gazdira leljen.

Cézárnak már csak két napja van!

Cézárt sajnos ingatlan eladása miatt el akarja altatni régi gazdája. Az új tulajnak nem kell, másik gazda pedig nem jelentkezett érte.

Cézárt elaltatják, ha senki sem segít rajta (Fotók: Kecskeméti Krisztina)
Cézár idős házaspár mellett nőtt fel, nagyon jó házőrző, eddig egy tanyára vigyázott, de a türelmes, nyugodt jószág szolgálataira már nincs szüksége a régi gazdinak. A kilenc éves rottweiler és dobermann keverék, ivartalanított kan kutya mindössze két napot kapott még az életre, két napja van arra, hogy új gazdit találjon. Aki teheti, segítsen! Telefonszám: (30) 434-4421.

Wolfi gyönyörű kölyök
Wolfi a túlélő

Wolfi testvéreivel együtt három hetesen került az utcára, azóta felcseperedett, immár három hónapos „nagylegény”. Az utca megpróbáltatásaira már nem emlékszik, játékos, eleven, egészséges, középtermetű kölyök.
Kezdő oltásait már megkapta, féregtelenítve, parazita mentesítve várja ideiglenes befogadójánál, hogy egy nagyon jó gazda hazavigye és megtanítsa a kutyaélet szabályaira. Tel.: (70) 619-2307.

Zokni, a vihar áldozata

Még a júniusi viharokban szökött el otthonról megrémülve ez a szép, fiatal kutya, gazdája azóta sem jelentkezett érte.  Középtermetű, fényes fekete szőrű szuka kutya, lábán fehér zoknikkal. A menhelyen várja régi vagy új gazdája jelentkezését.

Zokni most már szeretne hazamenni
Zokni barátságos, szelíd eb, akit akár kisgyermekes család is örökbe fogadhat. Kertes házba ideális házőrző lehetne. Tel.: (70) 619-2307.

Árva kölykök

Többször bemutattuk már a kukába tett, pár napos kölyköket, akik csodaszép, egészséges kiskutyákká cseperedtek. Még mindig gazdit keresnek a számukra. Rajtuk kívül az egyesület gondozásában, ideiglenes befogadóknál több alomnyi kitett, árva kölyökkutya van.

A kölykök sok örömet okoznának a gazdiknak
A kölykök sürgősen gazdára várnak, mert átmeneti otthonukban sem maradhatnak néhány hétnél tovább, a menhely pedig nem ideális hely egy kölyök felneveléséhez, szocializálásához. Azt sem szeretnénk, ha a végső otthonuk a menhely lenne, a felelőtlen kutyatulajdonosok miatt.
Nagyon sok, különféle fajtájú és keverék, kicsi, nagy, öreg, fiatal eb várja, hogy örökbe fogadják. Ezért ha kutyust szeretnél, érdeklődj a menhelyi, vagy az egyesület gondozásában lévők után is.

Ha nem tudsz magadhoz venni kutyust, de segítenél, szívesen veszik a Szikhát menhelyen. Szükség lenne fagyasztóládára, kutyaházra, hullámpalára és üstházra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.