- hirdetés -

Egy gádorosi telephelyről loptak el egy személykocsit. Az orosházi tolvaj – aki két betörésért is felelős – gyorsan rendőrkézre került.
Szerda reggel, nem sokkal 7 óra után egy szentesi lakos tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki egy gádorosi telephelyről egy személykocsit tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár 2 millió forint – áll a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság péntek déli közleményében.
A bejelentés után az orosházi kapitányság szolgálatban lévő rendőrei azonnal megkezdték az eltűnt autó felkutatását, és az elkövető felderítését. Az intézkedések eredményeként – egy állampolgár közreműködésével – 8 óra 30 perckor a járőrök egy orosházi benzinkúton meg is találták a keresett járművet és elszámoltatták a használóját. A 33 éves orosházi férfi már ekkor elismerte a bűncselekmény elkövetését, azonnal előállították.
Az Orosházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a férfit, aki vallomásában további bűncselekményeket is elismert. Elmondta, hogy a korábbi napokban két italmérő helyre is betört, amiért szintén felelnie kell a bíróság előtt.
A rendőrség a lefoglalt gépkocsit visszaadta a tulajdonosának.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.