- hirdetés -

Bakos Bettina egy 14 éves, fantasztikus hanggal megáldott fiatal orosházi lány. Internetes szavazással segíthetünk neki abban, hogy a Megasztár zsűrije elé állhasson.
Betti már részt vett egyszer a Megasztár selejtezőjén, de akkor nem sikerült továbbjutnia. Azonban van egy újabb lehetősége, hogy bebizonyítsa, érdemes arra, hogy az egész ország előtt megmutassa tehetségét. Az eddigi tapasztalatokról és a jövőbeli reményekről Bettivel és édesanyjával, Nicole-lal beszélgettünk .
Mióta énekelsz?

Bakos Bettina a Megasztár válogatóján - szavazzuk be
Bakos Bettina a Megasztárban - szavazzuk be
Már kisgyerekkorom óta éneklek, de zeneiskolába még csak körülbelül két éve járok. Itt Nagy Krisztinánál tanulok. Sok versenyen szerepeltem már: Aradon nemrég voltam egy nemzetközi versenyen, ahol különdíjas lettem. A Sztárpalánta nevet viselő országos megmérettetésen is nemrég énekeltem, ide kilencszázan jelentkeztek és ezüstminősítést kaptam.
Milyen volt a Megasztár selejtezője?
Körülbelül másfél hónapja volt Budapesten. Ott három dalba kezdtem bele: egy Crystal, egy Amy Winehouse és egy Rihanna számba. Azért énekeltem csak részleteket, mert minél több oldalamat meg szerettem volna mutatni a zsűrinek. Sajnos nem jutottam tovább, de elmondták, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy az interneten, a tv2.hu oldalán a Ne add fel! oldalra fel lehet tölteni egy produkciót, és majd a közönség szavazatai alapján eldől, hogy ki az, akit még egyszer meghallgatnak. Ezen a válogatáson még nem az volt a zsűri, aki majd élesben lesz. Itt volt megasztárosok zsűriztek. Ott nem értékeltek, nem mondtak semmit, csak azt, hogy majd hívnak, ha továbbjutottam, de sajnos nem hívtak. De azért nem voltam elkeseredve.
Mivel jelentkeztél erre az internetes versenyre?
Lady Gagától énekelem a Speechless című számot. Azért ezt választottam, mert többen mondták, hogy illik a hangomhoz. Ezzel voltam a Sztárpalánta versenyen is, amivel elértem az ezüstminősítést.

Betti már sokszor bizonyított. Itt a lehetőség, hogy ezt egy egész ország előtt is megtegye. Hallgassa meg a videóját és döntse el, érdemes-e arra, hogy a Megasztár zsűrije elé álljon. Ha tehetségesnek tartja, május 1-je és június 15-e között szavazzon Bakos Bettinára a Ne add fel.hu oldalon, amit ide kattintva érhet el.

Mit jelent számodra az éneklés?

Bettit Orosházán sűrűn lehet hallani
Bettit Orosházán sűrűn lehet hallani
Az ének mindig is fontos volt és úgy gondolom, hogy a jövőben is az marad. A Megasztárra azért is jelentkeztem, mert popénekesnő szeretnék lenni. Én nem félek az ismertségtől. Szerepeltem most a Dzsungel könyve című darabban is, és arra is rájöttem, hogy az éneklés mellett a színészkedés is érdekel.
Betti édesanyja, Horváthné Busa Nicole mindig elkíséri lányát a megmérettetésekre.
A Sztárpalántán értékelték a jelentkezőket, és ott Betti negatív kritikát egyáltalán nem kapott. Pély Barna még kérdezte is, hogy ki az énektanára, hogy ennyire jó a technikája. Le a kalappal – így fogalmazott. Ő adott tanácsot is arra vonatkozóan, hogy mit énekeljen majd Betti a Megasztárban, melyre 12 ezren jelentkeztek és 500 ember jutott tovább ezen az első fordulón. A felhozatalt látva én teljesen biztos voltam abban, hogy a lányom tovább fog jutni. De sajnos nem így lett. Az újdonság a Megasztárban most az, hogy kétszer is lehet jelentkezni, tehát mi is még egyszer megpróbáljuk. Tavaly az Én hangom versenyen negyedik lett. Most pedig április 23-án a Békési Művelődési Házban a döntőn második helyezést ért el. A zsűriben többek közt Tóth Gabi, Pély Barna és Frankó Attila volt. Ez is mutatja a verseny komolyságát – mesélte az édesanya.
Bettina nyert egy 2 személyre szóló hosszú hétvégét a Badacsonyba, ezen kívül fellépési lehetőséget Békésen a tavaszi fesztiválon. Idén tavasszal sok más versenyen is nagyon jól szerepelt. Április 16-án Szegeden Moldován László versenyén, ami a „Zene az kell” címet viselte, harmadik lett, egy népdaléneklési versenyen márciusban pedig első helyezettként végezett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.