- hirdetés -

Az őszi mérkőzésen a Soroksár 4:2 arányban nyerni tudott a Mátrai Stadionban. Vajon sikerül-e a visszavágás? A 39. percig úgy tűnt, hogy igen.
Soroksár – Orosháza FC 2 – 1 ( 1 – 1 )
Budapest, 200 néző. Vezette: Lovas L. ( Orosz, Galambosi )
Orosháza: Molnár – Varga ( Rónyai 54. p.), Futaki, Balogh, Szabó N. – Retek, Mike, Baranyai ( Lovas T. 46. p.), Pardi – Buza, Szabó T. ( Pálinkó 62. p.)
Edző: Kvasznovszky József

A 30. percben Buza remek labdával szöktette a jobb szélen felfutó Baranyait, a nyurga csatár lefutotta védőjét és beadását Szabó Tamás két lépésről a hálóba juttatta (0 – 1)
A 39. percben egyenlített a Soroksár. Kriska partdobását Kiss G. fejjel továbbcsúsztatta és Skita közelről fejelt a hálóba (1 – 1)
A második félidőben csapatunk fejben még az öltözőben lehetett, ugyanis a 47. percben Mészáros bal oldali beadását Gerebenics lőtte 8 méterről a hálóba (2 – 1)
Az első félidőben több lehetőség adódott a házigazdák előtt, a második játékrészben az OFC játszott fölényben, de nem sikerült a kapuba találni. Csapatunk vereségével távolabb került az NB II-es álmoktól.
Dajka László: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, viszont a második játékrészben ellenfelünk játszott jobban.
Kvasznovszky József: – Döntetlenszagú mérkőzésen nem érdemeltünk vereséget.

A bajnokságban egy hét pihenő következik. Csapatunk következő bajnoki mérkőzése május 8-án lesz, ekkor a Mátrai Stadionban fogadjuk a Szolnok csapatát. A mérkőzés kezdési időpontja: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.