- hirdetés -

Bordás Dániel négy évvel ezelőtt került Orosházáról Újpestre. 19 évesen ez idáig az NB III- as bajnokságban szereplő tartalékcsapat kapuját védte. Az elmúlt hétvégén valóra vált a célja, amiért kitartóan dolgozott. A tehetséges kapus bemutatkozott az NB I-ben.
– Jelenleg harmadik számú kapus vagyok Újpesten – kezdte Bordás a mini interjút, majd elmondta, hogyan is került innen az első osztályú bajnoki meccsre, ahol 2-2-es döntetlent játszottak:

Bordás Dániel kitartóan küzd a csapatba kerülésért
Bordás Dániel kitartóan küzd a csapatba kerülésért
– Balajcza Szabolcs sérülése miatt Horváth Tamás védte Nyíregyházán a csapat kapuját. A 41. percben Horváthot kiállították, így léphettem pályára. Nem vagyok egy ideges típus, de nagyon bosszantott, hogy még az első labdaérintésem előtt Bosnjak bombagólt lőtt szabadrúgásból a kapumba. Nem volt időm keseregni, mert a nyírségiek továbbra is „foglalkoztattak”.
De még hogy. Előbb Miskolczi bombáját hárította, majd Homma ziccerét védte óriási bravúrral.
Visszanézve a meccset, talán elégedett is lehetek azzal, ahogy teljesítettem. A csapattársaim és edzőm is biztatott. A sikeres bemutatkozás ellenére tisztában vagyok vele, hogy továbbra is a harmadik számú kapusa vagyok az Újpest csapatának. Balajcza Szabolccsal óriási megtiszteltetés együtt dolgozni, ha egészséges, kirobbanthatatlan a kapuból.
Szombaton Újpest-Paks meccs.
Értem a kérdést. Ez Szabolcs egészségi állapotától függ, Pálinkás András kapusedző és Mészöly Géza vezetőedző a mérkőzés előtt hozza meg a csapat számára a legjobb döntést. Rajtam nem fog múlni.
httpv://www.youtube.com/watch?v=sWV-YVRYAJs

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.