- hirdetés -

Egy személyautó és egy kisbusz ütközött Csorvás és Békéscsaba között.
Információink szerint a kisbusz Békéscsabára tartott, a Citroen pedig Csorvás irányába haladt, amikor az esőben – eddig ismeretlen okból – az előttük lévő autók hirtelen fékeztek. Egyik sofőrnek sem volt ideje és helye megállni, így mindketten elrántották a kormányt. Viszont ennek következében a két autó összeütközött, és az út menti árokba csúszott orral.
A két sofőr könnyebb sérülést szenvedett, viszont a kisbuszban utazók közül négyen súlyosan sérültek. A riasztást a baleset szemtanúi adták le, a központ – a jelzés alapján – pedig a békéscsabai tűzoltókat indította a helyszínre. Ők kiérkezve két személyt szabadítottak ki a kisbuszból.
Eközben azonban az egyik autós – aki maga is tűzoltó Orosházán – riasztotta orosházi kollégáit, hiszen az érintett útszakasz még ide tartozik. Ezért Orosházáról is elindultak a tűzoltók, akik a helyszínen átvették a feladatokat.
Megtudtuk, hogy egy súlyos sérültet az orosházi kórházba szállítottak, a többi sérültet pedig Békéscsabára vitték a mentősök.

A két autó frontálisan ütközött, majd az árokba csúszott (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
A két autó frontálisan ütközött, majd az árokba csúszott (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
16.40
Feloldották a teljes útzárat – félpályán megindult a forgalom. Időközben kiderült, hogy még egy utas megsérült, így hétre emelkedett az ellátottak száma.
16.34
Négyen súlyosan sérültek, őket már kórházba szállították. A három könnyebb sérülttel most indul a mentő. Az orosházi tűzoltók és mentők is a helyszínen.
16.29
Csorvás és Békéscsaba között, Csorvás felől az első kanyarban történt a baleset hétfő délután. Egy személyautó és egy kisbusz ütközött – eddig tisztázatlan körülmények között.
Helyszíni tudósítónk jelentése szerint hatan sérültek meg a balesetben. Teljes az útzár.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.