- hirdetés -

A Piactérnél villanyoszlopnak hajtott egy autó, nem sokkal később a Kossuth utca-Győri Vilmos tér kereszteződésében ütközött két másik gépkocsi.
22:21
A daruskocsi megérkezett és leemelte az oszlopot az erősen megrongálódott autóról, melyet autószállítóval vittek el a helyszínről. A törött villanyoszlop cseréjéről a Démász gondoskodik rövid időn belül. Az útzárat 22:30 órakor feloldotta a rendőrség.
21:02
A Démász szakemberei áramtalanítottak, viszont kiderült, hogy a villanyoszlopot kézi erővel nem tudják elmozdítani anélkül, hogy az autóban nagyobb kár keletkezzen. Ezért a Démász egy darusautót küld a helyszínre, mely Békéscsabáról indul, és 22 óra után ér Orosházára. Addig tart a teljes útzár.
20:40
A tűzoltók sem unatkoztak mindeközben, hiszen az Előd utcai balesettől a két gépjárműfecskendőt egy árpádhalmi szeméttelephez riasztották, mely kigyulladt. Információink szerint a lánglovagok hamar úrrá lettek a tűzön.

A villanyoszlop összetörte az autó elejét (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
A villanyoszlop összetörte az autó elejét (klikk a képre) Fotók: Melega Krisztián
20:33
Helyszíni tudósítónk arról számolt be, hogy a rendőrség az Előd utcán teljes útzár mellett helyszínel, a DÉMÁSZ szakemberei ezekben a percekben áramtalanítanak.
20:10
Nem sokkal 20 óra előtt a Piactérnél, a Könd és Előd utca sarkán egy Suzuki személyautó eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött az út melletti beton villanyoszlopnak. Az oszlop rádőlt az autó elejére. Személyi sérülés nem történt.

20 óra után nem sokkal, és a helyszíntől nem messze újabb baleset történt. Két személyautó koccant össze a Kossuth utca és a Győri Vilmos tér kereszteződésében. Személyi sérülés itt sem történt, az anyagi kár nem jelentős.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.