- hirdetés -

Újabb árva kutyákat mutatunk be, akik szerető gazdira várnak.

Frakk élni akar

Frakk másfél éves kaukázusi juhász jellegű, nagy testű kan kutya, akit egy közeli faluban találták, és most nagyon várja megmentőjét. Nagy bajban van, mert gazdája nem jelentkezett érte és a közeli menhelyek mind teltházasok nem tudják befogadni, ezért halál vár rá. Frakk igazi házőrző, élete árán is megvédi gazdáját, és otthonát. Egy nagy kertes házban vagy tanyán érezné igazán jól magát.
Telefon: 06/70 619-2307.

Frakkot elaltatják, ha nem talál gazdára
Frakkot elaltatják, ha nem talál gazdára

A Jászai utcából tűnt el, egy hét hónapos, fehér színű, zsinóros puli kölyökkutya. Gazdái jutalom ellenében nagyon várják megtalálójának jelentkezését a 06/70 944-7754-es telefonszámon.

Anya és kölyke

Mogyorónak, az anyakutyának és kölykének Subának, az öt hónapos schnauzer jellegű fekete kiskutyának is gazdit keresünk. Suba nagyon elhanyagolt állapotban került a kezeink közé, sovány volt és loncsos, telis-tele bolhával. Alapos fürdés után szőrét kutyakozmetikus nyírta le, nyírás előtt 2,9 kiló volt, utána 2,5 kiló lett. A féregtelenítés és vitamintabletták után, már talán jobb állapotban van. Az anyakutya is féregtelenítve, megfürdetve várja, hogy végre egy rendes család tagja lehessen.
Telefon: 06/70 619-2307.

Suba és Mogyoró
Suba és Mogyoró

Három fekete két fehér

Szintén szerető gazdára vár ez az öt gyönyörű kölyök. Nagy testű, játékos, eleven kutyák, kertes családi házhoz vagy tanyára ideális házőrzők lennének.
Telefon: 06/70 619-2307.

A kölykök még anyjuknál vannak, de gazdit keresnek
A kölykök még anyjuknál vannak, de gazdit keresnek

Ha érdekli önt valamelyik kutya, vagy esetleg másikat szeretne örökbe fogadni, nézzen szét a Szikhát Kutyamenhely honlapján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.