- hirdetés -

Az ellenfél talált egy gólt a vége felé, ezzel ki is húzták a meccset.
Dabas – Orosháza FC 1 – 0 ( 0 – 0 )
NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés, Dabas, 100 néző.
Vezette: Eke L. ( Ámán A., Markó L.)
Dabas: Ambrus — Sápi, Csányi, Kocsis, Danyis — Buczkó, Magyar (Feczesin 67. perc), Volenszki (Halgas 79. perc), Teiringer — Simon (Czimmermann 72. perc), Szűcs L.
Edző: Keresztúri András.
Orosháza: Molnár T. — Szűcs D., Balogh M., Futaki, Szabó N. — Kerepeczki, Baranyai (Gácsi 80. perc), Retek, Buza — Lupsa (Lovas 67. perc), Pálinkó.
Edző: Kvasznovszky József.
A műfüves dabasi pályán győzelmi reményekkel lépett pályára csapatunk. Erre az első félidei játék képe alapján minden esélye megvolt a Kvasznovszky-legénységnek. Az 5. percben Lupsa alapvonalról visszakanyarított labdáját Pálinkó az ötösről fejelte a hálóba, de Eke játékvezető les címen érvénytelenítette a találatot. (Les nem lehetett!) Az OFC sorozatban dolgozta ki helyzeteit, de nem sikerült a kapuba juttatni a labdát.
A második félidőben kiegyenlítetté vált a játék, de ebben a periódusban is az Orosháza uralta a játékot. Aztán ahogy ilyenkor lenni szokott, a semmiből gólt lőtt a Dabas.
A 75. percben egy kontra után a dabasiak egy lepattanó labdát Teiringer révén a kapuba lőttek és ezzel a találattal megszerezték a vezetést (1-0)
A gól után mindent egy lapra feltéve tovább rohamozott az OFC, de csak kapufákig jutott
Keresztúri András: – Az első félidőben az orosháziak eldönthették volna a három pont sorsát. Szünet után kiegyenlítetté vált a játék és szerencsével sikerült itthon tartanunk a három pontot.
Kvasznovszky József: — Az első játékrészben egy szezonra való gólhelyzetet hagytunk ki. A második félidőben a sors egy talált góllal megbüntetett bennünket.

Az Orosháza FC legközelebb március 20-án, 15.30-kor hazai környezetben lép pályára. Az ellenfél a szegedi Tisza Volán csapata lesz.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.