- hirdetés -

15 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak két orosházi férfit.
– Március 3-án az Orosházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói őrizetbe vettek egy helyi illetőségű fiatalembert, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az elmúlt hónapokban több társával együtt sorozatban követtek el betöréses lopásokat és más bűncselekményeket.
A bevezetett intézkedések során a házkutatások és más nyomozási cselekmények eredményei alapján olyan személyi és tárgyi bizonyítási eszközöket sikerült összegyűjteni, melyek alapján március 4-én egy fiatalkorú orosházi lakos őrizetbe vételére is sor került.
Előterjesztésünk alapján a gyanúsítottakat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatalember a nyomozás jelenlegi szakaszában mintegy 15 rendbeli – főként Orosházán történt – bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.
Az üggyel összefüggésben az Orosházi Rendőrkapitányság két másik személyt is keres, akik részt vettek a bűncselekmények elkövetésében – nyilatkozta az OrosCafé-nak Pántyáné Dezsőffy Judit rendőrhadnagy, hivatali csoportvezető.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.