- hirdetés -

Pénteken és szombaton is felpörög az élet a környék legnagyobb és legnívósabb szórakozóhelyén.
A Rádió 1-es Disco*s Hit Dj-k talán az ország legismertebb lemezlovasai. Ezen a héten pénteken közülük is az egyik legsikeresebb Dj, Hamvai PG lesz a Lucifer sztárvendége. Sikerét egyedi stílusának is köszönheti, így nem véletlen, hogy tavaly mindkét fellépésén telt ház várta Orosháza legnagyobb szórakozóhelyén.

A pénteki buli nagytermes házigazdája Dj Kohary, aki a sztárvendég előtt és után is játssza majd 2010 telének újdonságait. A kisteremben a megszokott műsor megy ismét: a legismertebb R&B és funky slágerek, házibulizenék szólnak majd az elmúlt évtizedekből, ezúttal Dj Ory lemezjátszóiból. Az éjszaka folyamán Malibu hostesslányokkal is lehet találkozni, akik promóciós ajándékokat adnak a Malibu kuponért cserébe.
2010. február 19. péntek
Nagyterem sztárvendég a Disco*s Hit Dj: Hamvai PG, házigazda Dj Kohary, kisterem: Dj Ory,
Belépő: 800,-Ft – Malibu italakció egész éjjel!
———————————————————
Szombaton megint hiába keressük a retrót a Luciferben, hisz az ezen a héten is átköltözött a pénteki buli kistermébe. Az utóbbi idők egyik legpörgősebb szombat éjjele következik, a pult mögött a Speed Up Deejays kapcsol majd gyorsabb fokozatba. Az egyik két órás blokkban 60 dance muzsikát pörget végig a két Dj, hogy egy unalmas perc se maradjon.
Egész éjjel rendkívüli Jack Daniel’s italakció lesz, ami azt jelenti, hogy „egy áráért kettőt kapsz”.
2010. február 20. szombat: Speed Up Deejays
Belépő: 500,-Ft – Jack Daniel’s rendkívüli italakció 1=2
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.