- hirdetés -

Sajnos mindig van olyan kutya, amely elveszett vagy egyszerűen kidobták és gazdára vár. Újabb blökiket mutatunk be.

A kitűnő játszótárs

Keressük régi vagy új gazdáját Bárdinak. Nagyon kedves, szelíd, középtestű kan kutya. Kertes házba ajánljuk, akár gyerekek mellé is, kitűnő játszótárs.

Bárdi szereti ha játszanak vele
Bárdi szereti ha játszanak vele

A várostól távol kóborolt Beni

Beni fiatal tacskó kan kutya. Először a Bethlen Gábor utcán kóborolt, félénk volt és riadt, majd rejtélyes módon a várostól több kilométerre a Tatársánci úton a nagy hóban láttuk meg ismét. Ami biztos, hogy nem magától ment oda. Beni most már biztonságban van, kedves, ragaszkodó, igazi kis házőrző.
Érdeklődni: 06/70-619-2307.

Messze a várostól a nagy hóban találtunk rá Benire
Messze a várostól a nagy hóban találtunk rá Benire

Pulika

Gazdára vár ez a nagyon barátságos, játékos, fiatal puli szuka kutya. Aranyos kis teremtés, akiből egy igazi kis házi kedvenc válhat.

Kiváló házőrző válhat a puliból
Kiváló házőrző válhat a puliból

Kikötve találtak Bellára

Bella egyéves, briard szuka kutya. Gyopárosfürdőről került a menhelyre, gazdára talált ugyan, de az idős házaspár láncra kötötte a hátsó udvaron, a baromfik között, és nyilván enni sem sokat kaphatott, mert igen-igen sovány, elhanyagolt állapotban találtunk rá három hónap múlva. Bella így visszakerült a menhelyre, azóta is boldog és hálás, körberajongja az embert. Vidám, bújós, játékos kutya, hosszú szőre ápolást igényel, de megéri törődni vele, mert igazi ritkaság hazánkban ez a gyönyörű juhászkutya.

Ritkaságszámba menő kutya gazdát keres
Ritkaságszámba menő kutya gazdát keres

Csavargott a dobermann

Több napig csavargott a Gárdonyi lakótelepen ez a szép és nagyon barátságos dobermann kan kutya. Miután régi gazdája nem jelentkezett érte, ezért egy szerető családot keresünk számára, ahol élete végéig boldogan élhet.

Szép kiállású dobermann
Szép kiállású dobermann
Több napig csavargott a Gárdonyi lakótelepen ez a szép és nagyon barátságos dobermann kan kutya. Miután régi gazdája nem jelentkezett érte, ezért egy szerető családot keresünk számára, ahol élete végéig boldogan élhet.

Ha érdekli önt valamelyik kutya, vagy esetleg másikat szeretne örökbe fogadni, nézzen szét a Szikhát Kutyamenhely honlapján.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.