- hirdetés -

A szórakoztató programok mellett több versenyre is felhívjuk figyelmét.
Február 15-én 9-től 12 óráig Baba-Mama Klubot szerveznek a Petőfi Művelődési Központban.
A Táncsics Stúdió fotósainak február 18-án 17 órakor nyílik kiállítása „Pillanatok szerelmesei” címen a Vörösmarty Mihály Tagintézmény földszinti galériájában.
Február 19-én és 26-án 10 és 12 óra között Kerekítő–Ölbeli játékklub lesz (3 éves korig) a Petőfi Művelődési Központban.
Justh Zsigmond megyei vers- és prózamondó versenyt szerveznek február 15-én 9 órától a Justh Zsigmond Városi Könyvtárban 9-10. és 11-12. évfolyamosok részére.
A Mélyen Szántó Esték újabb programja február 17-én 17 órakor várja az érdeklődőket a Szántó Kovács János Múzeumban. Ezúttal Pintér István történész tart előadást Görgei szerepe a téli hadjáratban és a kápolnai csatában címen.
Csellisták kamaráznak február 17-én 17 órától a Művészetek Házában. Ez az előadás egyben az „Alba Regia” Országos Kamarazenei Verseny főpróbája.
MOZI! Február 20-án 19 órakor a Poligamy című magyar romantikus vígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők a művelődési házban.
A IV. Orosházi Hagyományok, ízek, füstölt kolbász, pálinka verseny lesz, melyre szeretettel várják az érdeklődőket február 20-án 10 órakor a Petőfi Művelődési Központban.
Időszaki kiállítások:
Március 2-ig Horváth János és Jusztin Balázs, az Orosházi Festők Csoportja Egyesület tagjainak kiállítása látható a Városházi Galériában.
Február 26-ig Jankay Tibor festőművész kiállítását tekinthetik meg a Városi Képtárban.
A Szántó Kovács János Múzeumban „Szép magyar leventék, aranyos vitézek…” című kiállítást február 24-ig tekinthetik meg. A Magyar Néphadsereg egyenruháit és kitüntetéseit bemutató tárlat a múzeum, az orosházi határőr csapatmúzeum, az MN5581 emlékszoba, valamint helyi gyűjtők gyűjteményéből állt össze.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.