- hirdetés -

Pénteken és szombaton is szalagavató buli nem csak szalagavatósoknak! Diákigazolvánnyal éjfélig 50%-os kedvezmény a belépő árából.
Eljött a 2010-es szalagavatók hétvégéje. Ebből az alkalomból 12-én pénteken, minden érvényes Harruckern diákigazolvánnyal érkező, éjfélig 50%-os kedvezményt kap a belépő árából. 13-án szombaton pedig a Harruckern és a Táncsics diákigazolványosok is ugyanilyen kedvezményre jogosultak és nem csak a végzősök vehetik igénybe.

A hétvégi felhozatal
A hétvégi felhozatal
A Harruckern szalagavatójának napján, a Lucifer – mint egyébként minden pénteken – most is 2 teremmel vár mindenkit. A nagyteremben a házigazda, Dj Kohary és vendége, Dj Big Bill pörgeti a legfrissebb elektronikus tánczenéket és a közelmúlt legismertebbjeit. Big Bill rendszeres visszatérő vendég Dj-je a Lucifernek, többek között Spigiboy mellett a nyitóbulin is fellépett. Aki ezen a hétvégén retrózni akar, annak pénteken a kisteremben a helye. A pult mögött Dj Berry válogat az elmúlt évtizedek legjobbjaiból.
2010. február 12. péntek nagyterem: Dj Big Bill, házigazda Dj Kohary, kisterem: Dj Berry,
Belépő: 800,-Ft – Harruckern diákigazolvánnyal éjfélig 50% kedvezmény!
—————————————-
Szombaton, a Táncsics szalagavatójának napján Orosházára látogat az ország egyik legismertebb producer Dj párosa, a Flamemakers. Megalakulásuk óta szinte az összes jelentős hazai előadóval sikerült már közösen dolgozniuk és ide is elhozzák a legfrissebb remixeiket. A szombat éjjeli buli házigazdája Dj Ory.
2010. február 13. szombat: sztárvendég a Flamemakers, házigazda Dj Ory
Belépő: 800,-Ft – Táncsics és Harruckern diákigazolvánnyal éjfélig 50% kedvezmény!
http://luciferpub.hu/
Lucifer Pub, Orosháza, Táncsics M. u. 17.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.