- hirdetés -

Családi programokat is kínálunk!
Dumaszínház Orosházán! Február 10-én 18 órától a Petőfi Művelődési Központban Hadházi László és Lorán Barnabás „Trabarna” várja a szórakozni és nevetni vágyókat.
Február 11-én 18 órától a Szántó Kovács múzeumba várják azokat, akik nyitottak a hétköznapok csodáinak felfedezésére, és hisznek abban, hogy a tartalmas élet elsősorban rajtunk múlik és nem feltétlenül pénz kérdése. Rendezvény neve: A víz üzenete. A téma: a környezetünk és emberi lényünk kölcsönhatása. A programon az érdeklődőnek lehetősége lesz megnézni és megvitatni a Masaru Emoto munkásságáról készült filmet.
Február 12-én, 19-én és 26-án 10-től 12 óráig Kerekítő-Ölbeli játékklub 3 éves korig a Petőfi Művelődési Központban.
Február 15-én 9 és 12 óra között Baba-Mama Klubot szerveznek a Petőfi Művelődési Központban.
Időszaki kiállítások a városban:
Március 2-ig Horváth János és Jusztin Balázs, az Orosházi Festők Csoportja Egyesület tagjainak kiállítása látható a Városházi Galériában.
Február 26-ig Jankay Tibor festőművész kiállítását tekinthetik meg a Városi Képtárban.
A Petőfi Művelődési Központ színháztermi előcsarnokában Varga László művésztanár kiállítása látható február 11-ig.
A Szántó Kovács János Múzeumban „Szép magyar leventék, aranyos vitézek…” című kiállítást február 24-ig tekinthetik meg. A Magyar Néphadsereg egyenruháit és kitüntetéseit bemutató tárlat a múzeum, az orosházi határőr csapatmúzeum, az MN5581 emlékszoba, valamint helyi gyűjtők gyűjteményéből állt össze.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.