- hirdetés -

A román autóbusz árokba borult, az orosházi kórházban ellátták a sérülteket.
Csütörtökön, a reggeli órákban Derekegyház irányából Nagymágocs felé közlekedett egy román, utánfutós autóbusz, amikor egy balra ívelő kanyarban, a havas úton – vélhetően relatív gyorshajtás miatt – megcsúszott és az út menti árokba borult.
Az Atlassib járatán 38-an, más források szerint 41-en utaztak, közülük négyen súlyosan, heten pedig könnyebben sérültek. A hét sérült közül négyet szállítottak Orosházára.

Tavaly 5 román busz balesetezett az országban, míg 2008-ban és 2007-ben csak 2, illetve 3 ilyen közlekedési szerencsétlenség történt.

A helyszínelés és a műszaki mentés közel négy órás ideje alatt teljes útzár volt életben. Az autóbusz vezetője ellen tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt a Szentesi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást.

Orosházán ellátták a sérülteket

A baleset helyszínéről 4 sérültet szállítottak  az orosházi kórházba. Érdeklődésünkre elmondták, hogy mindegyikük könnyebb sérülést szenvedett. A sürgősségi osztályon ellátták  és már délelőtt haza is engedték őket.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.